5 Ağustos 2017

shameless s04e04:

Strangers on a Train

--- spoiler ---

.karman çorman devam ediyoruz. sürükleyiciydi de ne bileyim iyi mide kaldırıyorlar. frank'in son olayı komik desen değil. sürtünmek ensest sayılmaz diyor. kızının karaciğeri için takılıyordu. kız buna yazılıyordu. derken karaciğer uyuşmamış, laf arasında kızım dedi. sonra kadın kızdı buna, affetti falan derken fotoğraflarını gösterirken babasının bacağına dokundu diye!... neyse işte adamların olayı bu.

.deb desen 13 yaşında kimse onu becermedi diye yakınıyor. 20 yaşındaki erkek arkadaşı biraz insan çıktı ama e madem niye takılıyorsun arkadaş? ha madem takıldın becer demiyorum ama biraz makul ol. büyüyünce diyor bir de. deb gitti veledin tekiyle tuvalete, neyse ki bir şey olmadı. komiklerdi kendi çaplarında. pek üzüldüler.

.lip desen bir türlü zamanını ayarlayamıyor. pantolonunu kurutucuya atmış da kızın teki onunkini dışarı atmış  da bu geç kalmış. o kadar vakit nasıl geç kalıyor? ıslak pantolonu giyip çıkmıştı ama arkadaşı kapıyı kitlemiş gitmiş, insan bir haber eder değil mi? sonra sınava girmek için uğraştı kimse almadı. en son hocasına gelip kafaladı, neyse ki işe yaradı. bunlar arasında da mandy'i hamile bıraktı. bakalım bir de onun hamileliği ile uğraştıracaklar mı?

.fiona zaten sinir bozucu, bağımlıymış da bu elemandan uzak kalamıyormuş. trendeki yabancı olarak takıldılar. sonra yeter artık diye evine gidiyor, mesaj geliyor mu diye bakıyormuş. azmış kudurmuş, tam bunlar iş üzerindeyken sevgilisi geldi, kesin berbat edecek. üstelik işinden de olacak. sonra biz gallagher'ız diyecek. hakkaten saçma.

.carl manyağı babasının bacağını fena kırdı. altı yerden kırmış. tazminat alacaklar mıymış? nasıl becerecekler? bir işe yarayacak mı bilmiyorum ama bu carl'ı fazla kullanıyorlar. kafa gidecek velette.

.gay oğlan fahişeleri aldı gitti, onun olayına güldüm. esas tiplerden oldu resmen. ian'dan haber yok hala. o da mallık ettiydi ortaya çıkar. sevgilisi fahişeler direnişi yapacak. pahalıya çalıştıracak da niye pahalıya gelsinler ki bunlara? ne alaka yani?

.sevgili komşularımız para derdinde, barın üst kısmı kerhaneye dönecek gibi. asbestler içinde takıldılar. o da kendi çapında komik. kevin lip'e fena konuşmadı. geri üniversiteye dönmesinde katkısı olmuş olabilir. en azından biraz aklı başında insan işte.

--- spoiler ---