7 Temmuz 2017

feud s01e06:

Hagsploitation 

--- spoiler ---

.izlemesi cidden zor yav. en azından beni pek bayıyor, dialogları takip edemiyorum. derdinize sokayım demekten kendimi alamıyorum. tamam anladık erkek egemen dünyaymış, tamam ikisi birbirine uyuz oluyormuş. bundan bir sezon dizi mi çıkarmış derken hop ikinci sezonu da listelere gelmiş, 2018'deymiş. izler miyiz ki?

.yeni film çekecekler, warner abimiz bob abimizi tekrar kafalıyor. yeni film çekelim aynı formülle diyor. hatta filmin başlığı da kuzenine ne oldu gibi bir şey. şaka gibi yani. bunun için tekrar uğraşıyorlar. karılar tekrar bir araya geliyor gerginlik oluyor. aynı şeyler yani.

.joan sadece noktalamalara destek olmadı diye bette'ye desteği kesiyor, hem de iki saniyede. senaryo çalışmaları zaten şaka gibi. bette komple haklı aslında, güzel de konuşuyor ama işler rast gitmeyecek orası belli. 

.yönetmenimizin listesinde en azından bu adla film yok, hangi ada çevirmişler. tekrar ikisi birlikte oynamış mı? bence oynamamıştır, zaten mümkün de görünmüyor ama bir gerginliğini yaratacaklar.

.neymiş efendim joan parasız kalmış, televizyon filmlerine kadar düşmüş. korku filmi üstadı olduğunu ileri süren bir tiple takılmış. sahne şovun karışmış. baltayla ortalıkta dolanıyor, sonra kendisinden tiksiniyor.

.bir de gençlik yıllarında erotik film çekmişmiş de bunun kardeşiyle ne ilgisi varmış? şantaj yapıyor gibi gösterdiler. öz kardeşi bunu yapıyor, atışıyorlar matışıyorlar. adam ameliyattan sağ çıkmıyor. verdiği çeki hemen iptal ediyor. böyle kalpsiz bir kadın işte.

.yardımcısıyla falan atışıyor, tek arkadaşı o. kadın bir daha kafama bir şey atarsan giderim diyor. aralarında nasıl bir bağ varsa artık. komik desen değil, acılı desen değil. yıldız kaprisliklerine sokayım artık yani, ne diyeyim daha bilmiyorum.

.ha bir de sonundaki bomba bette ile yönetmenin birlikte takılmasıydı. joan yönetmeni arıyor, güç bela olsa da geldik, merak etmeyesin bizi diyor. arkadan kikirdeşmeler. çok şaşırdık, delirdik, kudurduk.

--- spoiler ---