14 Temmuz 2017

dark matter s02e12:

Sometimes in Life You Don't Get to Choose 

--- spoiler ---

.adam ne ara şeytan oldu diye izliyoruz. hala belli değil. pat diye ben dört değilim dedi, herkesleri öldürdü. kardeşini niye öldürdü? bunca zaman görmezden geldi, eziyet çektirdi diye mi? tüm suçlu anasıydı işte, eleman kendiliğinden tahtan vazgeçti, ne bileyim saçma oldu biraz. taht için tekrar hak iddia etmesin diye olabilir belki de kötüyüm ben diyerek göze soktular.

.kahinler haber ediyormuş olayları, onların ölümüne gram üzülmedim. sevimsiz adamlardı zaten, ortadan kalkmış oldular. zenci kadının da bunla ilgisi vardı. kardeşini dört öldürmüştü ama kardeşi istemişti. araları böyle bozulmuş olsa bile karıyı niye öldürdü? hala canlı ama sezon finalinde de onu öldürecek anlaşılan.

.taht koruyucusu kadın bunun aşığı imiş. taht falan zaten şaka gibi. imparatorlukları dışardan oyuncak gibi, android geldi iki bomba attı, çok komik oluyorlar. keşke bunlara hiç girmeseler. silahları da yanarlı dönerli oldu artık. kafaları çok güzelleşti. kalite yerlerde.

.ha işte uzayda geçen bir dizi diye izliyoruz ama allah korusun nasıl bir diziyse. şimdi blink drive meselesi yaptılar, onun denemesi de komikti. hop şimdi arkandayız. şimdi buradayız. bu aletle tüm düşmanlarını ortadan kaldıracakmış. altı bu olaya karşı çıktı. blink drive ellerinden de gidecek ama nasıl? bu halden yine düz diziye dönecekler. en azından biraz ilgi çekiciymiş.

.aile meselesi, yargılanması ve bunu canlı yayında yapmaları da ayrı bir komikti. adam kaçmaya çalıştı, anasını öldürmeye çalıştı. kimsenin kanıtı yok, uzay çağındayız ama işte bunlar kılınç kullanıyor. ha tamam gelenekçiler ama tepelerine gelen uzay gemisine bile bir tedbirleri yok. ne diyeyim bilmiyorum. uzay çok gelmiş bunlara. arada evrenin sonuna kadar takip ederdim falan diyorlar da sonuna gelmişler, ötesi yok.

--- spoiler ---