9 Temmuz 2017

dark matter s02e11:

Wish I'd Spaced You When I Had the Chance

--- spoiler ---

.boş beleş işlere devam ediyoruz. dört numara hala hafızasını almamış. son bölüme saklıyorlar o işi. karıylada birliktelermiş. nasıl öldürecek? neden öldürecek? merakla bekliyoruz. elimiz ayağımız titriyor.

.bu bölüm üç'ün vurulması, beşin yakalanma korkusu ve aralarındaki arkadaşlığı inceleyelim demişler. her bölüm birinin başına bir şey geliyor işte. dünyanın soğuk memleketlerine benzeyen bir yerdelerdi. ne alakaysa işte ağaçlık alanda takıldılar, dünyaya gelmediklerini düşünüyorum ama açık konuşmak gerekirse takip de edemedim, umrumda da olmadı.

.galaktik otorite dedikleri komikli bir yapı var. bizim sakallı kurt adam, sakalını kesip klon olarak ortama geldi. eliyle koymuş gibi suç mahalini inceledi. sonra şak diye üç'ü yakaladı ve itiraf almaya çalıştı. klon olarak kendisini öldürmediler ama kayıt cihazını patlattılar.

.15bin kişinin öldüğü olayda bunları suçluyorlar da ne alaka? bir şeyler olduydu ya unuttuydum. bir de patlama sanki sonraki sezondu. başka yerleride patlatacak gibiler.

.altı numara hepsini devirelim biz başa geçelim, evrenin polisi olalım diyor. anlık transfer motoru da bunlarda hala ama kullanmıyor gibiler, bunun aksiyonunu bile yapamadan ellerinden kaybedecek gibiler. daha ne kadar saçmalayacaklar bilemiyorum, izliyoruz işte.

.kızın bazuka kullanması komikti. yetmedi havadaki uzay aracını bazuka ile indirmeye çalışıyorlar. sonra son model yastıklar gri renkli çarşaflar ile uzay edası veriyorlar. paraları çok az hakkaten, yoklukta dizi yapıyor gibiler.

--- spoiler ---