9 Temmuz 2017

bloodline s01e13:

Part 13

--- spoiler ---

.adamlara danny'siz nasıl devam edeceksiniz ülen dediydik, oğluşunu getirdiler. piercing'li hem de öyle böyle değil. tam danny'nin oğlu uzaktan görünce bile anladık yani. şimdi bu velet babasının mekandan çıkan kardeşleri gördü mü? tamamen hikayelerini alt üst edecek bir gerçek, bunu kullanacak mı? konuşmaya niye geldi?

.bir de eski dedektif abimiz analarına çocukların sana yalan söylüyor dedi. detayına girmediler, hepsini sonraki sezona bıraktılar, eh yani danny'siz hala gizemi bu kadar sürdürmeleri, cinayet işlenmiş bitmiş ama hala gerilim falan var. güzel yapmışlar denebilir ama tabii buraya gelene kadar canımız çıktı.

.baştan beri birilerine anlatıyor gibiydi. şerif olmak için kasaba ileri gelenlerine anlatıyormuş, bir nevi günah çıkarma gibi ama üstü kapalı, danny'ye ne olduğunu anlatmıyor. danny taşıdığı sırada zaten ölüymüş. arada düşürdüğü görüntülerde sanki ölmemiş mi demiştik ama öyle değilmiş. tekneye atıp yakmış adamı.

.tüm işaretleri de uyuşturucu satıcısı patrona bırakmış. telefondan aramalar, önceki yanmalar gibi yakmalar, danny'nin evine uyuşturucu koymalar falan derken etraflıca tasarlamışlar gibi ama gündüz vakti, kimseler görmeden bunları yapmak çok saçma olurdu. neyse ki biri gördü.

.zaten meg'in danny'nin cesedini taşırken arabayı kullanamaması falan komikti, nerdeyse yakalanıyordu. marco salağı geldi, nerdeyse bagajı açıyordu. karıya bir haller olduğu belli. bunlar hep ufak ufak not gibi bıraktılar, marco da yakalayan ekipte olacak sanki ama tabii eğer dizi ne zaman biterse o zaman yakalanırlar. bundan fazla da gizem çıkmaz.

.kevin salağı baba olacak, onunla birlikte karıyı tekrar kazandı. danny'siz bir ay sonunda herkesler çok mutlu mesut idi. john şerif olacak, meg new york'da yeni işinde sevgilisiyle takılacak. işte pat diye velet gelince işleri karıştı. gerginlik başa döndü, danny'nin oğlu da en az kendisi kadar yavşaksa tamamdır bu iş, dizi akar.

--- spoiler ---