3 Temmuz 2017

bloodline s01e08:

Part 8 

--- spoiler ---

.adamlar her bölüm ölüp ölüp diriltiyorlar ama pek bir şey olmuyor. yine aynı şeyler oldu. bu sefer danny kardeşi john ile içki içti. bolca içti, bir iki laf ağzından kaçırdı ve evine bıraktı. evde john'un karısıyla sürtüşme yaşadı. karıya falan zaten çok acayip bakıyor. sonra çıktı gitti, bir şey olmadı. içki içerlerken de karıyla arasında kardeşiyle evlenmeden önce bir an olduğunu söyledi. bir şey değil ama hep bunları biriktirecekler sanki.

.esas olay eroin işine giriş meselesiydi. adam şekerle test etmiş. balıkların altında eroin taşıyorlar, oradan sevkiyat sağlanıyor. annesini yeni mahsüller şeklinde kandırdı. yemek listesini değiştirmişler, balıklar değişmiş, daha ucuza getiriyormuş falan filan. yanında çalışan adam da meg'in davasına baktığı adam. horoz dövüşü yaptıran bir tipmiş, nerede pislik insan var, bulup geliyor işte.

.kevin salağının başına da bir sürü olay geldi. geçen bölüm parasını çalıp ağzını burnunu kırmışlardı. kredisi sakata gelmesin diye suçlamada da bulunmadı. parayı alan tipin de yanına kar kaldı, kredisi de yandı. öyle ortada kaldı. gitti yine anasına ağladı, sadece olan buydu yani.

.meg salağı ile danny arasında da sürtüşme var. babasının vasiyetten çıkardığını söylememesini yüzüne vurdu. sonra hallettik seni geri vasiyete alıyoruz ya da işte malı eşit paylaşacağız dedi. öyle hallolmuş gibi geldi mesele ama danny'nin ayık kafalı duruşu bile sarhoş gibi. kötü yani durum.

.bir de insan kaçakçılığı yapıp insan yakan tipler var. dönüp dolaşıp danny salağının iş yaptığı adama çıktı. dövmeli tip parayı alan tipmiş. çocuğu ölen baba ile bunu tespit ettiler, adamı izlerken danny salağını görecekler ve olaylar gelişecek, tabii kim bilir kaç bölüme.

.bölümün başında sonunda sıkıntılı işler yaptık muhabbeti dönüyor. kevin silahı veriyor, john alıyor, danny'i öldürüyorlar ama nasıl zaten gizemi de burada işin. en son yakıyordu. adam yaptığı mallıklar yüzünden öldürme kararı veriyor gibiler. bakalım ne çıkacak.

--- spoiler ---