29 Haziran 2017

The Originals s04e10:

Phantomesque

--- spoiler ---

.pek özlememişiz bunları yav, yine bir hengame aldı başını gitti. elijah'ı pat diye getirmediler, bir yandan iyi oldu. diğer taraftan daha önce kolye ile pat diye adam canlandırmışlardı. şimdi niye kurban gerekiyor ki? kurban olarak öldü diye mi? marcel'i kurban etme konusunda ikilem yaşatacaklar da ona hazırladılar gibi yaptılar ama tam olmadı işte.

.elijah'ın zihni meselesi fena olmadı. hayley içeri daldı ama sanki çok bir geçmişleri varmış gibi davrandı. adamın ilk canavarlığını görünce şüphe etti. elijah da pek üzgün bakıyordu. orada yarım kaldı mesele. klaus falan dalmalıydı aslında da böyle yapalım demişler.

.gül dikenlerini toparlamaya gittiler, sanki o kadar kolaydı. bunun için tabii rebekah ve kol geldi. onlar da bir gelip gidiyor. bir iki iş yapıyor sonra uzaklaşıyor. kol yine kötü tarafa geçecek, davina yine ölü kalmadı. kaçıncı kez lan bu? biri ölüyor, diğeri geliyor. öbürü ölüyor, o canlı kalsın diye de kötülere yardım ediyor. böyle bir şeyler tutturmuşlar işte. 

.hollow çok kötü, aşırı kötü, öyle böyle kötü değil. tipini falan da nasıl buldular sa karının ses tonu ve hareketleri bile hakaten hollow yani, başarılı bir tercih. marcel'i hiçbir şey gibi attırması iyidi.

.hope'u daha güçlü bilirdik, ha yine o kurtardı elijah'ı ama biraz zorlandı. freya hope'u bir bakıma tehlikeye attı. küçük kız kapılardan birini açsa ne olacaktı? bunu sorgulamadılar bile.

.klaus yine eski moduna dönecek gibi, abisi ile muhabbeti iyidi. marcel ile rebekah kafa kafa gelince ortamdan sessizce çekilmesi de çok centilmenceydi. bir de biz canavarız ne bekliyordun ki konuşması vardı, o da fena değildi.

--- spoiler ---