12 Haziran 2017

the mick s01e02:

The Grandparents

--- spoiler ---

.büyük anne dehşeti yaşattılar. kıza patlatması iyidi aslında, ilk komik sonra acayip, sonra iç burkucu bir hal aldı. ben gidiyorum geç gelirim meselesinden başladı olay. zaten dee'nin eve geri geleceği belliydi.

.ailesinin gelmeyeceğini restorantta açıklamaya çalıştı. velet falan olay çıkardı. bu da artık sizinle ilgilenemem diyerek gitti. ninelerini çağırdı ve olaylar gelişti. kahvesine ilaç attığını nerden bildi mesela?

.adam savaş kahramanıymış, dövmesinden yola çıkarak hizmetçiyle ilgili bir durum olduğunu düşündürdüler ama dövmesini yanlış görmüş. tam nasıl bunlardan kurtulacaklar derken kadın ayağı kaydı ve kalçasını kırdı. iki yaşlı da yatalak oldu. bu da komik oldu.

.sevgilisi de getirdiler. artık hepsi fakir işi milyonerlik yaşayacak. en son hizmetçi kadını unuttular. tefeciyle birlikte oturdular öyle. güya en iyi arkadaş olmuşlardı. daha unutmazlar herhalde. şişko etnik bir insan olarak onu da dizide tutacaklardır. 

.birlikte uzun soluklu bir eğlence yaşadılar. komik olabilir ama çok abartı gibi de işte bilemedim. o sunnyfx absürtlüğü yok. biraz daha çiğ gibi, çok abartınca böyle olurdur belki de bilemedim. diğerleri de çok abartıyordu, belki sadece  yakıştırma mevzusudur.

--- spoiler ---