28 Haziran 2017

serial experiments lain s01e06:

Kids

--- spoiler ---

.önceki bölümle birlikte biraz olsun dozu artırırlar demiştim ama yine ağır aksak ilerlemeye devam ediyor. toplam 13 bölümü var yarısına geldik ama hala neyin ne olduğunu anlatmadılar. şimdi çılgın bir bilim insanı çıkardılar başımıza. çocuk deneyleri yapmışmış, kabloluda son günlerini yaşıyormuş.

.çocukların parapsikolojik güçlerini toplayan bir alet yapmış, sonra yok etmiş ama devre çizimlerini kaboluda bulup tekrar yapmışlar diyorlar. bunu da çocukların göğe ellerini kaldırıp dua etmeleri ve gökte lain'i görmemizle fark ediyoruz. nedir şimdi bu?

.tüm dünya sanal mı? sanalsa zaten çok büyük bir hadise değil. lain çocukların haklarını savunuyor iyi güzel de ne alaka? şovalyeler dediler, bilgisayarına sabotaj yapmışlar, lazerli gözlü tipler gelip bunu bir anlamda kurtardı. yine pek bir şey anlayamadım.

.odasının yeri su içindeydi. her taraf bilgisayar, babası içeri girip şaşırıyor falan ama karışmak yok. o kadar su evi çürütür yavrucuğum diyemiyorlar mı? ben hala pek bir şey anlamadım bu animeden.

--- spoiler ---