19 Haziran 2017

serial experiments lain s01e02:

Girls 

--- spoiler ---

.biraz sıkıcı bir animeymiş, ilk bölüm ilginçliği sonrası pek bir olay olmadı. gece kulübünde insanlar varmış, bir tane beyni hızlandıran, algıyı değiştiren hormon salgılatan alet varmış. uyuşturucu niyetine onu kullanıyorlarmış. elemanın teki bunu alır, ikinci seferde insan vurmaya başlar. esas kız gelir buna herkes bağlıdır der ve kendi kafasını patlatır olaylar bundan ibaret.

.kızımı mail bekler, babası yeni bilgisayar alır (navi diyor bunlar ama). böyle de bir ek gelişme, kızın donukluğu garip tabii. üzerine hayalet gibi şeyler geliyor, az biraz korkuyor. böyle kafa güzel.

.muhtemelen onlar başka program ya da gerçek dünya ne bileyim kesişme mesişme bir şeyler oluyor. kızın diskodaki ilk hali de belki yansımasıydı, neden bana bunu yapıyorsun diyen gence bir şey diyemedi ama üzerine gidişi de garipti işte.

.devamlı kabloları gösteriyorlar. bir de kablolu diye bir şey var. kablolu internet mi? kablolu ağ mı? nedir bu kablolu? kabloları da gösterince 98 senesinde ne revaçtaydı bilmiyoruz, internette hızlı iletişim kurmak için bu navi şart diyor babası, hepsi bir garip vallahi.

--- spoiler ---