14 Haziran 2017

once upon a time s06e05:

Street Rats

--- spoiler ---

.inanılmaz gereksizlik. ne yapayım bilemiyorum. iyi kötü bu kadar zaman geçti. şimdi alaaddin ile devam ediyorlar hakkaten. hem de alaaddin kurtarıcıymış da vazgeçmiş görevlerinden, götünü kurtarmak için satmış ülkesini falan. doğulu olunca mı böyle oluyor?

.peki ailecek makası atmaya nasıl karar verdiler? onu da pek anlamadım. emma'nın hayatı bu kadar mıymış? bu sefer de kanca sakladı makası, vakti gelince emma'yı kurtarmak için kullanacak, memleketi de başlarına yıkılacak. olaylar bundan ibaret. ciddi anlamda sinir bozucu.

.yasemin miydi? prenses ile alaaddin muhabbeti de bir o kadar sinir bozucu, alaaddin tiplemesi zaten komik. hırsızmış da büyücüye karşı gelmiş. zaten kurtarıcıymış da bilmiyormuş. hırsızlık yapmak için prenses bunu tutar. mağara kafalarına çökecekken büyüsü çalışır ve kurtulurlar. yersen böyle bir hikaye işte.

.kötü kraliçe ile kötü kraliçe birlikte takılıyorlar. çekirgeyi eski haline getirdiler. sırf emma'nın sırrını ailesine söyleyip ortalğı karıştırmak için adamın tipine girdi. sonra adama bebek baktırdılar, sonra da çekirge yaptılar. nedir şimdi bu?

.henry salağının ergenliği de çok çirkin devam ediyor. anasını kendi kahraman yaptı diye kahroluyor. şimdi tüm kurtarıcıların başına ölüm geliyormuş, onu öğrendiler ya onun dramını yaşatıyorlar. ülen siz hikayeler uzmanı değil miydiniz? kurtarıcıların sonu hakkında nasıl bilginiz olmaz arkadaş?

.rumple ve belle hikayesini göremedik. uzun zamandır rumple'sız bölüm de olmadı. ha onu bile bozdular ya neyse işte.

--- spoiler ---