1 Haziran 2017

it's always sunny in philadelphia s12e07:

PTSDee 

--- spoiler ---

.ağır eleştirili, güzel güldürülü bölüm yaptılar. ilk ırak savaşı simülasyonuymuş. su getiren çocuğu öldürüyorlar, frank normal buluyor. mac kafayı yiyor. meğer oyunmuş ama yine mac kafayı yiyor. meğer uykusuzluktanmış ama bu sefer frank olayları kaldıramıyor. mac'in babasıyla ilgili hadisesini de güzel koymuşlar buraya.

.dee geceyi striptizciyle geçirdim diye hava atıyor, adam geliyor benim için dip noktasıydı. sayende aydınlandım diyor. dee de öncesinde anlamlı seks diye gözyaşı dökmüştük demişti, böyle de güzel birleştiriyorlar işte.

.tabii dee'nin intikamı ağır oluyor, adamı tekrar striptizci yapıyor, yetmiyor kızını izleyicilerin en önüne koyuyor, kızının tepesine çıkınca ışıkları yakıyor ve güzel bir travma yaratıyor. fazlaydı yani, dee'nin intikamı ağır oldu. frank dahil saygı duydu.

.dennis ve charlie beraberdi. baba ve oğul striptizi yaptılar, komikti aslında, hareketleri dansları, bir de tiyatro oynamışlar, deliler bunlar. ciddi hastalıklı. zaten sen benim oğlum ol dediği vakit işler karışmaya başlamıştı.

.araya cricket'i getirdiler. akıtan pisuvarda duş alma sonrası dansı o sundu. arkası dönük başlatıp sonra güzel bir konuşma yaptırdılar, eğlenceliydi işte.

--- spoiler ---