8 Haziran 2017

fear the walking dead s03e01:

Eye of the Beholder

--- spoiler ---

.bu dizinin iyi bir şey yapma ihtimali yok resmen. şimdi ölçeği falan genişletmeye çalışmışlar. yeni birlikler, yeni insanlar ama ne oluyor? bir açıklama yok. walking dead'de de bir açıklama olmuyordu ama onun en azından karakterleri ilgi çekiciydi. onu bile bozdular, bunu iyice beter edecekler.

.şimdi mal travis'i güçlü adam, dirayetli insan modeli yapalım demişler. tonla zombi indirdi adam, sıyrık bile almadı. zaten sıyrık alsa ölürdü de işte zorlanmadı bile.

.üstelik nedir bu arkadaş? önce adamları toparladılar. bir sürü insana eziyet edip öldürüyorlarmış. ulan bu kadar işi topluca yapıyorlardır derken başka bir tip çıkıyor iyilik abidesi, bunları kendi yollarına yollayacak ama zombiler basıyor hepsi mekanlarına gidiyor.

.öncesinde elemanın gözüne kaşık sokuyor. sonra gidip onla dost falan olacaklar az kaldı yani, böyle salaklık olur mu? 

.adamlar kafalarına göre deney yapıyorlarmış. normal insanları öldüryorlar zombiye dönüşme sürecini gözlemliyorlar. bilimmiş, ulan dalga mı geçiyorsunuz? hangi akla hizmet yazdınız bunları? çok saçma geldi bana. 

.bir şeyler öğrendik diyorlar, öğrendikleri bir şey yok. sadece insan gizleme gibi mekan gizleme yapabiliyorlarmış. e iyi de o zaman mekanı basan zombiler niye geldiler? içten gelince kokuları almıyorlar mı?

.shameless'in pis gay oğlanı, kötücül asker rolündeydi. en son fareler üzerine boca oldu, sonra zombilere yem oldu. böyle de gereksizlerdi işte.

.bütün aile birleşti, en azından bunun geyiğini yapmasınlar artık. hepsi birbirinden güçlü aile bireyleri oldu. aman da aman, biri ölsün de kurtulalım. salak saçma aile dizisine çevirmesinler.

--- spoiler ---