20 Haziran 2017

bloodline s01e07:

Part 7 

--- spoiler ---

.işler karışıyor ama ağırdan karışıyor. danny sarışın kadının kardeşi ile takılmasına ses etmiyor. diğer herkes buna karşı gelirken, yine de bir şey yapmıyor. sonra sarışın kadının abisi kevin'dan paraları çalıyor. güzelce de dövüyor. ne diye bunu yapıyor? danny bir şey yapmadı diye mi? paraya ihtiyacı var diye mi? mevzu nereye gelecek insan kestiremiyor.

.şimdi danny ölünce ne olacak? diziyi adamın üzerine yıktılar, adamın yorumları ve tiplemesiyle bir gariplik hissediyor insan ve o şekilde akıyor. ölünce ne olacak? john ile gitmez bu dizi.

.adamın çok paraya ihtiyacı var, mektup mektup para yolluyor ama yine de yetmiyor. kime yolluyor arkadaş? niye kimseye anlatmıyor. ailesini sevmiyor hadi, arkadaşına niye anlatmıyor? neden biz izleyiciler olarak bunu bilmiyoruz.

.herhalde adam öldükten sonra bak ne kadar iyi insandı şu fakirlere, yetimlere bakıyordu diye gözümüze sokup şaşırtacaklar, onu bekliyoruz.

.sahneler devamlı gerginlikle geçiyor ama çoğu zaman bir şey olmuyor. bir tek kevin'ın dayak yeme sahnesinde bir şeyler oldu. mafya ile buluşma sahnesi de çok gergindi ama ne olduğunu göstermediler.

.öncesinde bidonların alımında da sanki izleniyor havası yarattılar ama bir şey çıkmadı. mafya ile işler karışıp herkesin başını belaya sokabilir, böyle de bir şans var.

.meg ailenin işlerine bakmaya devam ediyor. kübalı tiplerle niye bu kadar uğraşıyorlar onu da anlamadım. bir sırları falan mı var? çok saygılı görünüyorlar ama yine de bir garip. vasiyet için düzenleme yapacaklar, kevin bile danny için kötü konuşmadı. şimdilik vasiyetten çıksa bile bir etki yaratmayacağı görünüyor ama danny bilmiyor bir tek. 

.adama parayı dert etme deseler belki bu kadar mafyayla falan uğraşmayacaktı. biraz pişmanlık dolu ilerliyor işler. john ile falan araları iyi gibi ama esas onlarla sorun çıkacak. yeğenine oğlanlar hakkında tüyo falan veriyor. öyle de bir gerginlik sahnesi yaratmışlar.

--- spoiler ---