17 Haziran 2017

bloodline s01e05:

Part 5

--- spoiler ---

.lan bir şey olacak gibi getirdiler getirdiler, elemanın babası için yalancı tanıklık yaptığını açıkladılar. ya ne olacaktı? babam kardeşimi dövdü, omzunu haşat etti mi diyecekti? anası falan da saklamış, hepsi saklamış. saçma sapan bir hadise işte.

.kız kardeşinin kazasında bir yamukluk yoksa bu danny malı suçsuz hakkaten ama işte işler hiç iyi gitmemiş onun için. onunla birlikteyken ölmüş gitmiş. sonra da babası güzelce dövmüş bunu. dedektif bunu ispatlayamadığı için de bir yaptırımı olmamış. adam 30 senelik dayağın acısını hala çekiyor. ha gidip tedavi olabilir ama yok onun yerine ilaç falan alıyor.

.en son babası git burdan demişti, sabahına öldü. adam tam hazırlanıyordu. bir baktı anasının bağırışı ve dibinde babası var. sonra babanla ne konuştunuz o gece muhabbetine, daha çok sorumluluk almam gerektiğini söyledi diyerek de bastı yalanı. hiç baban senin daha çok sorumluluk almanı ister miydi demediler tabii. adam ölmeden önce en büyük oğluna siktiri çekti resmen. nasıl bir insanmış ama?

.ölüme yakın kırgınlıkları atmalar falan yok, seni de dövdüm kusura bakmalar yok çünkü adam hala kızın ölümü için bunu suçluyor. birinin hayatı için diğerini mahvetmiş ama tüm bu hikaye bir dizi nasıl etmiş ben onu anlamıyorum. o kadar ağır akıyor ki zaman duruyor resmen.

.küçük oğlan karısıyla bir kavga ediyor bir barışıyor. güzelce alkol alıp yaygara koparıyor sonra gidiyor özür diliyor.

.meg salağı nişanlısını aldattığı adamdan telefonlar alıyor, görmezden geliyor ama sonra cenazede açıyor da arama beni falan diyor.

.john salağının cenaze konuşması kötüydü. dedektif arkadaş meselesini de güzel bağlayamadılar işte. adam danny için vicdan azabı yapmış da neye fayda? babasıyla arkadaşlarmış bir de güya. işte yersen.

--- spoiler ---