12 Haziran 2017

bloodline s01e03:

Part 3

--- spoiler ---

.şimdiden karın ağrısı olmaya başladı. sokayım böyle ailenin dramına demekten kendimi alıkoyamıyorum. ölen kız kim? niye kimse daha önce bahsetmedi? bir tane büyük kızları mı varmış? ölmüş gitmiş mi? e peki?

.meg olan küçük kız anasının gözü, babası vakti zamanında danny'i vasiyetten çıkartmak istemiş ama kız yapmamış bunu. şimdi adam aklını yitirdi, o yüzden ne yapacağını bilmiyor. kevin salağına söylüyor, tarihi geri al mal diyor. bir şeyler sallıyor. sonra gidiyor danny'e söylüyor.

.danny de bunun nişanlısını aldattığını fark ediyor. sen benim arkamı kollarsan ben senin arkanı kollarım diyor. mevzu bu yani. şimdi bu diziden insan başka ne bekler ki? abilerini öldürecekler hepsi biraz neden yaratıyor işte. 

.iyi güzel de john salağı nasıl yakacak peki? bu kadar mı? hem yanlarına mı kalacak? baktım abisi kaç bölüm yaşıyor diye, belli oluyor yani, uzatacaklar. üç aşağı beş yukarı bir spoiler yiyoruz. benzer şekilde babalarının oynadığı bölüm sayısından da olayları tahmin edebiliyoruz. baba öldükten sonra ortalığın karışacağız bariz.

.kötü arkadaş var, adam tüm bölümlerde oynamış mesela. tam karın ağrısı it. işleri devamlı o karıştıracak gibi. ne bileyim kötü arkadaş vurgusu da kötü. bu kadar aile dramı da bana fazla. neyse izleyeceğiz artık.

.annesi mesela güya oğlanı seviyor ama hala velet gibi görüp parayı kısıp adam etmeye çalışıyor. çalışıp hak ettiğini görmesini istiyormuş. ulan kaç yaşında adam, paraya ihtiyacı var belli ki işte. ne halt ediyorsun ki?

.bir de adam parayı zarfa koydu gönderdi sanki. baktığı başka insan mı var? gördüğü kadın kimdi? neydi ne değildi? buralar da belli değil. ha hiç belli olmayabilir ama gram merak etmiyorum. şimdilik her karakterine aynı mesafede uyuzum o yüzden belki başarılı olabilir.

--- spoiler ---