13 Mayıs 2017

supernatural s12e21:

There's Something About Mary

--- spoiler ---

.bir çılgınlık yapıp finali sadece lucifer ve crowley arasında yapsalar ne iyi olurdu. bu mal winchester'ları unutsak falan olmaz mıydı? şimdi analarını bellediler, beynini bellediler, daha da uzatıyorlar, insan hayret ediyor.

.bu kadar kısa sürede çocuklarını gömecek kadar beyin yıkanır mıymış? pek olmadı hiç olmadı, olsa bile olmadı. ne gerek vardı yani? başka türlü olamıyor muydu? sığınağa gömmeleri falan nedendir? sıksaydı ya beyinlerine? analarına beyinlerine sıktırsa o zaman olay olurdu bak.

.her türlü mary malı kendini toparlayamayacak. bunun altından kalkamayacak, bir sezon da öyle gidecek. gereksiz saçma sapan işler olacak. ingiliz harflerin adamları crowley ile işbirliği yapıyorsa ne anladık o işten? ha bizim mallar da  yapıyor ama onların ki bildiğin anlaşma yani. çok saçma, diyecek kelime bulamadım.

.bu kadar incik cincik bir sürü insan öldürülmesini bulurlar, bu kadar avcı öldürülüyor bunlar tespit edemiyor. yıl olmuş 2017 hala avcı database'leri internet adresleri, hiç olmadı sosyal ağları yok mu? sağır kız bunlara mektup bırakmış en son, onu okuyorlar. onu da gereksiz şekilde diziden çıkardılar. esas kadın kalmıyor dizide, hepsi ölüp gidiyor. dört adam dizisi. kadınlara yer yok.

.bir de salak ingiliz karıyı getirdiler, onun sebebini de anlamak mümkün değil. sezon  sonuna lucifer çocuğu ile girmek var, bir de ingiliz harflerin adamları ile. nedense iki kötü belirlemişler, ikisi de olmayacak gibi.

.lucifer ve crowley dialogu harika ama neden tersine döndü işler? zenci şeytan bir şeyler yapıyordu ama mühürleri ortadan kaldırmaya çalışıyordu. adam daha iyisini yaptı, lucifer crowley'i kukla gibi oynamaya başladı. bastım kahkahayı, zaten iyidiler, iyice çılgın oldular. crowley'i öldü gibi gösterdiler ama belli ki peşinden koşan fareciğin içine mi girdi ne oldu? öyle bir olay varsa o da saçma, büyücü mü lan bu? 

.normal şartlarda melek silahı ile deşilince melekler ışık olup toz oluyor, şeytanlarda sarı bir şeyler çıkarıyordu. crowley hiçbir tepki göstermedi, öldüğünü zannetmiyorum.

--- spoiler ---