9 Mayıs 2017

into the badlands s02e08:

Sting of the Scorpion's Tail 

--- spoiler ---

.kaldı iki bölüm hala bir şey olmadı. geçen bölüm daha hareketli, dövüş sahneleri daha iyidi. şimdi onun gazıyla izliyoruz ama pek bir şey olmuyor. bu da insanı pek üzüyor. tamam pat diye beyazlar giymesi iyidi ama yine de olmadı işte.

.güya sınırdan insan kaçakçılığı şeklinde geçeceklerdi. yine göz göre göre yakalandılar. otobüsle bir tünel gibi bir yere girip, pat diye beyazlı baronun eline düştüler. sunny baron ile görüşmek istiyorum dedi, sırtını gösterince akan sular durdu.

.şu beyazlı kadın dul ile kapışan, ona destek olacağını söyleyip olmayan kadındı. sanata pek düşkünmüş. sunny m.k. salağını güya satarak dul'u getirebileceğini söyledi. öldüreceğini de söylemişti ama dul hemen karın ve çocuğun nerde ben biliyorum dedi ve hep birlikte beyazlıları öldürdüler. normalde çok daha güzel olmalıydı bu sahne ama olamadı.

.bajie şişkosuna da anahtar vermiş, o da kendi çapında kaçtı ama bunları takip etti. bırakıp gitmesini beklerdik. özellikle pusulayı mı neyi almıştı. kendi işine baksa olurdu ama hikayeden kopartmıyorlar. fena bir karakter olmadı aslında.

.esas olay quinn'in manyaklıyı idi. veil salağı ile evlenmek istedi. dakikasında da evlendi. tam gerdeğe attı karıyı sunny'nin haberi geldi. kadının üzerinden kalkıp olaylara akmaya gitti. dul ile birlikte gelip karının üzerinden alması da olasıydı tabii. bacağına jilet koymuş koskoca quinn'i jiletle kesecekmiş. olacak iş değildi yani.

.üstelik arkada çocuğu var, diğer kadına bırakıyor. onu koru falan diyor. niye korusun ki? o da saçmaydı. evlilik de saçma oldu. sunny gelecek işte de adamlar bir gelişi bir sezon yapmış. iyi olmamış.

.dul'un ne yaptığı belli değil. tilda pek karşı çıkıyor. aralarında sıkıntı olacaksa o da kötü. m.k. ile tilda yine bakışmalara geçti. yazık olan bu salak için ölen kıza oldu. 

--- spoiler ---