9 Mart 2017

the 100 s04e03:

The Four Horsemen

--- spoiler ---

.saçmalamaya devam ediyorlar. şimdi ateş tutan mallığı çıkardılar. indra'nın kızıymış o, octavia ile bir miktar dövüştüler. sonra saçma sapan şekilde ateş'i verdi gitti. ülen insanlar ölmesin diye lazım değil miydi? niye almadılar? şimdi dini fanatikliğin ne lüzumu var? ne bu saçmalık?

.bir de diğer mallar teknolojiye savaş açmış, bilgisayar falan kırıyorlar. dünyaya felaket geliyor, bu malların derdi bu. inanılmaz saçmalıyorlar. hele hele 100 kişi belirlemeleri iyice geyik oldu. uzay gemisini yamıyorlar ve geriye 100 kişi kalacak gibi görünüyor. clark salağı da liste yapıyor, ağlaya ağlaya. 99'a bellamy salağını yazıyor, 100'e geliyor bellamy uyanıyor, clark'ı yazıyor. inandık mı? samimiyete gel. kendi götünüzün derdine düştünüz işte.

.jaha salağı bir başka tarikatın sığınağı var diye arabayı aldı gidiyordu. sonra meseleyi bizim salaklar öğrenince hep birlikte gittiler. mühürlenmiş kapı buldular, sığınak çıkacak gibiydi ama sığınak doğru yapılmamış herhalde, içine giren herkesler güzelce ölmüş, komik ve saçmaydı. gün boşa gitti. hazırlanmaları gerekiyordu bu saçmalıkla uğraştılar.

.esas olay karakandı, karakan dedikleri vakit cartel bir numara demeden edemiyorum. şu petrol platformundan tipler balıklardan radyasyon kapmış gelmiş, ilaç geyiği oldu bir müddet. küçük kızı kurtarmak için ilacı israf etmelere giriştiler, raven vermedi etmedi. murphu malı geldi ilacı çaldı falan derken neyse işte ilaç işe yaramadı ama karakanlı kadın ağır radyasyondan da kurtuldu. bu kumandan nasıl bir kan vermişse bunlara yok artık dedik, şimdi bu kadının kanı ile radyasyona dayanır hale mi gelecekler? hepsi mi karakan olacak nedir arkadaş? iyice saçmalamasalar bari.

.dizinin daha üçüncü bölümü, ciğerimi soldurdu. bir de müzik basıyorlar, iyice türk dizisi gibi olmuş. insanı üzüyorlar. nerden nereye geldiler. hep aynı terane olmaya başladı. 

--- spoiler ---