11 Mart 2017

it's always sunny in philadelphia s12e05:

Making Dennis Reynolds a Murderer

--- spoiler ---

.dee ve mac gerçek hayatta evliymiş, yeni öğrendim bunu da. hem de iki tane çocukları varmış. neyse bölüm böyle komple yarmadı ama güzel tiye almışlar. making murderer mıydı neydi? onu izlemedim ama kapağı dahil her şeyi ile dalga geçmişler. zaten giriş kısmından bir şey yaptıkları belli oluyor.

.dennis'in eski karısı, kediye dönene karının düşüp ölmesi ile dalga geçiyorlardı. dennis'i katil gibi gösterip herkesler onun hakkında açıklama yapıyordu. kamera ile dönme olayına güldüm, mac kamera ile döndü. kameraman uzaktan seslendi, neden döndün diye? öyle daha dramatik olur diye düşündüm dedi. komik mi? komik aslında.

.charlie yine kafaları çekmiş, dennis'in şahidi olarak bir iş yapacaktı. o da gitmiş kedi sakinleştiricisi almış. kasasında bunlar varmış.

.frank ortalığı yine karıştırdı ama kendi pisliklerinden komiklik yaptılar. kedileri pişirmeleri, insan parçalarını çorbalara atmaları gibi muhabbetlerle geldiler. eh geğirmesi dahil hepsi iğrençti ibnenin.

.dee yine taklitler peşindeydi. karganın boynunu kırma muhabbeti de kendi çapında komik ama hayvanlara çok girişmeseler daha iyi.

--- spoiler ---