23 Mart 2017

iron fist s01e04:

Eight Diagram Dragon Palm

--- spoiler ---

.adamlar biraz şaka gibi olmaya başladı. dizinin puanı da düşüyor sanki. sezon finalini de böyle salakça yaparlarsa yandık. normal gidişatın aksine yapalım diye mi bu kadar kasmışlar? madem öyle yapacaksınız bunca bölüm niye kastırdınız diye de sormak istiyorum.

.şimdi en son adam binanın tepesinden düşüyordu. uçacak kaçacak mı dedik, sadece bir direğe tutundu ve yere düştü. kafasını falan çarpıp bayıldı sonra da ward'ın babasının mekana aldılar, adam pat diye kabul etti. şak diye şirketteki hissesini tanıdı, öpüştüler barıştılar ve olay bitti.

.el meselesi neydi? esas hikaye de buymuş. eleman hastaymış, kansermiş ve onu kurtarmışlar. ölmüş, üç gün ölü kalmış ardından diriltmişler. bu el denen adam ile bizim mal oğlan nasıl savaşacak? adamın gücünün sınırı yok gibi. herkesler ondan korkuyor ve new york'da ne arıyor?

.bu el'i diğer tarafta bekliyorlarmış, burada çıkmış. demir yumruğun kaderi de onu durdurmakmış. hepsi iyi güzel ama adam geç fark etti. oğlu yüzünden falan desek bile saçma oldu. sonra şirkete girdi iyi güzel derken yine olaylar karıştı. gitti ilaçla ilgili salak saçma bir giriş yaptı, onun olayını ne kadar büyütürler bilmiyorum ama dövüş sanatlarından çok şirket içi salaklıklar olacak gibi görünüyor.

.dövüş sanatları meselesini sensei kız ile yapıyorlar. gidiyor para için dövüşüyor. iki yüzlüyüm diyor sonra devam ediyor. artistlik yapıyor. ejderin kızı olarak giyiniyor. sonra danny geliyor para vereyim diyor kabul etmiyor. anlaşmaları yok. zaten artık birlikte dövüş okul açmazlar orası kesin de ne bileyim böyle hikayelerinin kesişmesi çok salakça oldu.

.neymiş efendim rıhtım için bir mafya gelmiş, oradan da bizim danny joy'u kurtarmış. bilgi almak için sensei'ye gelmiş. sonra da işte olaylar da olaylar. babasına da rıhtımı aldığı için kızını gösteriyorlar. bu adamın her tarafta kamerası yok muydu? ne yani? her neyse sonra adam kızına vuran tipi bulup öldürüyor. hanginiz benim kıza vurdu diyor ve indiriyor kafasına kafasına. teyyallam.

--- spoiler ---