10 Mart 2017

grimm s06e09:

Tree People

--- spoiler ---

.bunlar iyice şakacı oldu başımıza. ormanı koruyan bir tip yapalım demişler. sonuna kadar da götürmeden öyle bitirdiler. adamlar buraya kadar her şeyi yaptık dedi, herkes kabul etti evine gitti.

.sonra bizim sevimli çifte bir şeyler olacak mı dedik ama vakit kalmamış, yattıkları yerin tepesindeki odunda surat görünce patlattılar espiriyi, güldük eğlendik de boş beleş bölümdü.

.sezonun başı bir şeyler yapmayalım diyorlar herhalde. her bölüm diana'nın çizdiği resim hakkında iki dakika konuşuyorlar. sean'ın rolünü buna indirgediler, başka da bir şey olmuyor. sanki geçen sezon sonu, bu sezon başı hiç bir şey olmamış gibi nick ile bakışıyorlar o kadar yani. ülen dünyalar yerinden oynamıştı.

.neyse işte ormanı kirleten, hayvanları öldüren tipleri avlayan bir wesen icat ettiler, aslıdna tam wesen değil miymiş? hep ağaçlı gibiydi. dönüştürmeye uğraşmayalım demişler de öyle bırakmışlar gibi. bir de ağaç icat ettiler, insan kanı ile besleniyormuş. simbiyotik ilişki bulmuşlar işte. 

.derken ormanı kirletir gibi yapıp bunu avlayalım dediler, rosalee bir şeyler hazırladı ama koskoca orman koruyucusu neyin zarar verip vermeyeceğini bilemeyecek mi? yeni karışım istediler, bu sefer de rosalee gelirken arabası ile ormanı kirletti. hop onu öldürmeye çalışırken bizim ekip daldı ortalığa ama bir şey yapamıyordu. hepsini ağaçlar sarmıştı. neyse ki nick'te koca bir balta vardı. vurdu böğrüne böğrüne ve öldü.

.öldü sandılar tabii, ağaç içine çekti, belki iyileştiriyor. niye onu içine çekip alsın ki? hem insan kanıyla besleniyormuş. uğraşmak istemediler işte. salak saçma iş.

.ayna meselesi vardı. aynalar kapalı kullanılıyor. juliette gideyim bari neresiyse orası dedi. aynayı eline aldığı vakit kan aktı. onu da diğer kehanete bağlayacaklar. diana zaten gelecek olay dedi, daha ne desin?

--- spoiler ---