27 Şubat 2017

the walking dead s07e11:

Hostiles and Calamities

--- spoiler ---

.eugene gene aynı yalanları salladı, bunlar da yemiş görünüyor. kimse kontrol edemiyor tabii, salgın meselesini kimsenin bir tarafına taktığı da yok. herkes tezgahı kurmuş çalışıyor gibi. 

.şimdi benim anlamadığım çürüyen zombi meselesini bunlar kendi kendilerine nasıl çözememişler? bunun için bu salak mı gelmeliymiş? eugene'ye hep bir miktar uyuz olurdum ama tripleri şimdi ne bileyim bir insan evladı bu kadar yavşak olamaz dedirtti, baya ağırdı yani.

.bir turşu için neler neler yaptı, isteklerinin geri kalanı olursa bu rick'i falan da satar. şimdi arada gibi ama ben negan'ım demesi meselesi çok iyidi. daha soruyu tamamlamadan adam etraflıca sıvazladı, ben negan'ım dedi.

.zehirleme olayı çok saçmaydı. ilaçların temini meselesi de bir ayrı saçmaydı. kimse hesabını sormuyor mu o kadar ilacın? ilaç yapacakmış da zeka mı gerekiyormuş? bir de iki tane istiyorlar, şaka gibi yav.

.muhtemelen negan'ın oyunu olması gerekir. karıları kolay kandırır, eugene'yi denemiş olmalı. ha negan bu kadar akıllıysa dwight'ın ayak üstü onu salak yerine koymasına nasıl kandı? o da pek salakçaydı. üstelik doktor gibi en önemli olması gereken adamlardan birini harcadı. bir sürü doktoru vardır belki ama adam iyidi anasını satayım.

.suçunu kabul edersen yüzünü yakmam deyip, adam kabul edince de ateşe atması nedir? sanki verdiği ifade sağlıklı mı? söylediği söz inanılır mı? adam korkak işte ne yapacaksın?

.neyse işte bölüm eugene'nin ortama ayak uydurması, bir yerden sonra hoşuna gitmesi, güç dengeleri ile takılması gibi bir şeydi. adam işleri yapmaya başladıktan sonra çatıda dwight ile muhabbet ile poz verdi.

.hikayeyi böyle geriye taşımaları da güzel olmadı. şimdi ilerleyecek hikayeye buradan mı bakacağız? bir sürü iş olacaktı hepsi bekliyor işte.

--- spoiler ---