18 Şubat 2017

supernatural s12e12:

Stuck in the Middle (With You)

--- spoiler ---

.eski mevzuları getirelim bari demişler de ne bileyim, bir taraftan heyecanlıydı. diğer taraftan bayıktı. bu mal anaları nasıl böyle bir şey yaptı? colt ulan, bu silahı nasıl ingiliz harflerin adamlarına verdi? hangi mantıkla? pek saçma oldu bu kısmı.

.michael'in mızrağı meselesini fena yapmadılar ama çözümü çok basitti. crowley nasıl böylr bir fedakarlık yaptı onu da çok anlmadım ama castiel'i kurtardı. zaten dünyanın bu elemanlara ihtiyacı var, yok oluştan bizleri kurtardılar falan dedi. nasıl laflardı bunlar? 

.sonundaki kısmı da pek anlamadım. lucifer nasıl crowley'nin köpeği olmuş? adamı aletle uçurmuşlardı. tekrar eski bedenine nasıl girmiş? nasıl crowley bununu kontrol etmiş? bunları hiç anlatmadılar. colt'u arıyormuş ama bulamamış. colt da en son kimdeydi onu hatırlatsalar iyidi.

.böyle yarım yamalak, zaman kaymalı anlatacaklarına colt'un en son nerde ve kimde olduğunu anlatsalar iyidi. zaten mermisi bitmişti, bir ara bizimkiler ellerinden düşürmüyordu ama yine de olsun. ne bileyim daha iyi olabilirdi.

.yoldaş avcıyı kaybettiler, ona pek üzülmediler. castiel ile vedalaşmalar üzücüydü ama neyse ki çok uzatmadılar.

.bir de tabii tüm bu mevzular için bir cehennemin prensi kavramı çıkardılar. ramiel midir nedir? kendileri çok süper bir zatmış. pek beğendik, bu kadar çabuk öldürmeseler daha iyidi aslında ama adam kendini öldürebilecek silahı elinde taşıyormuş. karambolde sam mızrağı aldı ve öldürdü. mümkün müydü? eh işte.

.bir de hiçbir şeyi umursamıyorum olayı çok iyidi. bu adamı niye ellediniz? colt için mi? bunun önemi nedir? bu harflerin adamları zaten karın ağrısı gibi, onları da devam ettiriyorlar. bu sezona dair pek bir ümidim yok.

.bu oğlanların analarını sorgulamaları gerekirdi. benden bir şey çaldınız dediği vakit, bunu anlamaları gerekirdi. sonra ingiliz elemanla görüşmede birisi dışardan bakıyor gibiydi ya belki görmüşlerdir diye umuyorum. bu kadar mal olmasalar ne iyi olacak.

--- spoiler ---