8 Şubat 2017

shameless s03e02:

The American Dream

--- spoiler ---

.yine başladılar salak saçma drama, işler yolunda gitmiyor. gitse de tam gitmiyor. frank meselesi inanılmaz dramlı hale geldi. deb de sonunda babasına karşı geldi. ağzını burnunu kırdı, ne bileyim yeter gari diyorum ama izliyoruz işte.

.bölüm sonu frank'in dawn'lu çocuğu uyutması ile bitti. adam çocuğa ilaç veriyor, bu nasıl iştir diyor insan ama zaten çocuk engelli mi diyecekler? zaten dediler bunu, insanın aklı hayali almıyor.

.lip fiona'ya güzel verdi ayarı, aile bütçesinden sorumlu olmaya geçecek mi ne yapacak? fiona kendi başına bir atılım yapmak istedi ama yaptığını bulamadı. normalde parti düzenleyenler zarar ediyormuş. eh bu da etti aslında. bir de hem depozito alıp hem de pay alıyor onu hiç hesap etmediler. belediye bilmem nesiyim diyen adamı kontrol etmediler? mafya mıydı o neydi?

.lip de diğerlerini parti vasıtası ile dolandırıp bir sürü para kazandı. tabii dönüp dolaşıp başını yakacak bu işler, birlikte takıltığı hatun pek önemsiyor gibi. rehber hocası ile görüştü, üniversite için gerekli evrakları imzalatacak gibi.

.jimmy'nin olayları komik oluyor, adam komik sanki bir miktar. peşindeki tipin parmak kırması da iyidi. muhabbetleri de hoş. en azından bu yenilik var ama fiona nasıl bunca zaman fark edemedi. o pek makul değil, kendi derdindeydi ama yine de olsun.

.dramdan uzak komşularımız vardı, işleri yolunda sayılırdı. sevişip gidiyorlardı ama onlara da dram bulaştıralım demişler. kevin'ın eski karısı çıktı geldi. yanında bir velet var. veronica pek ağlamaklıydı, işler karışacak gibi.

.gayler birbirine çakmaya devam ediyor. ian salağı diğer salağın gözüne bakıyor. gay aşkına da girecekler herhalde de komik desen değil, ne bileyim kötü yani.

.frank'in evlatlarını sosyal hizmetlere şikayet etmesi inanılmazdı. yaptığı hesaba göre eğer inceleme yapılırsa babalarını ararlar diye mi yaptı bunu? babası da ayyaş falan dedi, neye fayda? toptan gelsinler çocukları alsın götürsünler diye mi? liam, debbi ve carl'a dokunur bu? manyak mı bu adam?

--- spoiler ---