18 Şubat 2017

it's always sunny in philadelphia s12e04:

Wolf Cola: A Public Relations Nightmare

--- spoiler ---

.göndermeleri bollaştırdılar, pedofili ve köpek sevmemek affedilemez meselesine getirdiler. ne bileyim komikti ama iyice ağırlaştırıyorlar sanki.

.normal şartlarda bunların çektiği videolar sağlam güldürürdü, şimdi ancak minik gülümsetti. biraz güçten düşüyorlar. kavga sütü dedikleri naneye büyüme hormonu katmışlar. kas yapan tipleri ishal ediyormuş. bunun üzerine gittiler.

.charlie ve mac bu iş ile ilgilendi. zaten mac kaslı erkek, erkek üzerinde egemenlik kurmak derken gay'li göndermeler yaptı. charlie her zamanki gibi yüksek tondan çığırdı.

.dennis, dee ve frank de boko haram'ın resmi içeceği olan cola'ları için tv'ye çıktı. komiklerdi aslında. hele hele boka haram'ın resmi içeceği olması meselesi falan çok iyidi ama aynı dozda devam ettiremediler.

.dennis yine çok bilmiş şekilde olayları ele aldı. medyada aslında hiçbir şey söylemeden söylemiş gibi yapmaları güzel taklit etti. dee güçlü kadın, ve özür meselesinde durdu. dennis haklı çıktı. frank zaten ayrı kafalarda, terörist destekçisi gibi.

.derken köpek geldi, elini yaladı ve dennis orada gümledi. köpek süperdi bu arada çok mu aramışlar bilmiyorum ama heyecana gelmiş, galeyana gelmiş. başka bir şeyler yapacak dedim de neyse ki bunla yetindiler. tavuk yemek ile köpek yemek aynı mı lan? eh göndermeyi aldık ama insanlığın iki yüzü değil, köpeğin sana tepkisi ile tavuğun tepkisi bir mi arkadaş?

--- spoiler ---