6 Şubat 2017

grimm s06e03:

Oh Captain, My Captain

--- spoiler ---

.olayları çok çabuk tatlıya bağladılar. pat diye anlaştılar. bu kadar karıştırdıktan sonra böyle olmaması gerekiyordu. adamlar baktılar böyle hikaye çıkmayacak, böyle polisiye yapamayacak, gittiler iki saniyede tarafları anlaştırdılar.

.üstelik devamlı yaptıkları tip değiştirme büyüsü ile. nick sean tipine büründü. adam uzunmuş da onun geyiği döndü, sonra gitti kameralar karşısına geçti belediye başkanlığından çekildiğini söyledi, hala yüzbaşı olacakmış. kuzeydeki saldırı için bunu yapması gerekiyormuş.

.sean evde adalind oyalamasındadı, delirdi melirdi ama çare olarak ne yaptı? gitti nick ile anlaştı. belediye başkanlığından vaz geçti. kara pençenin yenilmesidir, öldürdükleri adamın üzerine suç atmadır şeklinde de güzelce sıvadılar.

.geçen sezon kara pençe geliyor hepimizi ele geçirecek diye yaygara kopardılar. hepsi birlikte nick'e saldırdı. baştaki adamı öldürdüler ve bitti mi? tüm dünyayı ele geçiriyordular be, biraz desteksiz sallıyorlar.

.şimdi bu sezon yüzbaşının kötü olması üzerinde durdular. adam ciddi anlamda hepsini tongaya getirdi, yendi bitirdi ama gittiler adamın tipine girip anlaşma kopardılar. ekibi istifaya zorlamıştı hepsi görevlerine geri döndü, gizli görevdelermiş de işlerini çok iyi yapmışlar falan filan. şaka gibiydi aslında.

.bölüm sonunda da sakallı elemanı geri getirdiler, adam ölmüştü. yanlış taraf seçtin dedi. ha devamlı onu görüyordu. tekrar halisünasyon falan mı gördü bilemedim ama geri getirirlerse de şaşırmam, kara pençeye karşı bir onun kurumu vardı. şimdi zaten ne yapacaklar başka türlü?

.juliette ile nick arasını yakınlaştırıyorlar gibi. adalind ile aşk üçgeni yaratma niyetinde gibiler, yapmasınlar bunu rica ediyorum yapmasınlar.

.diana manyaklığına devam ediyor. kızdan hiçbir şey kaçmıyor. nick sean'ın bedenine hapsolmuştu, şak diye çekip çıkardı. aslında kızdığından yaptı ama yine de yardım etmiş oldu. bu kızın gücü ile tüm diziyi çözecekler az kaldı.

--- spoiler ---