11 Şubat 2017

Agents of S.H.I.E.L.D. s04e13:

BOOM 

--- spoiler ---

.senatör salağını öldürdüler de yerine uzun saçlı sakallı tipi bomba olarak getirdiler. adam atomlarını kinetik enerjiyle patlayıcı gaza dönüştürüyormuş. bu sayede direktör yakalandı. hayatını riske atarak serumu kendine yapmıştı. blok ediciyim ben diyordu da salak sen direktörsün, alırlar götürürler. birlikte kaçmaları gerekiyordu. diğerlerini belki tehlikete atardı ama olsun.

.üstelik böyle bir iş için bir tane daisy ile geliyorlar. ellerinde başka adam yok mu? biraz saçma oldu be.

.shameless elemanı, the 100'de görüyoruz, şimdi de burada kalıcı eleman gibi olmuş. kendisi amir imiş, önceki bölümlerde işin başındaki adam budur diye göstermişler. nainsanlara karşı savaş açmış bir rus arkadaş. garip işte.

.may meselesi vardı, onu da güzel bağlayamadılar. kadını tutmak için bir dünya yaratmışlar, normal insanları oraya aktarabiliyorlar. bizim çılgın doktorun amacı da beyin tümörlü sevdiceğini kurtarmak imiş. ulan nedir yani bunun için miydi derken, kadın ölmeden framework içine aldılar.

.içerde may de var. onu hala neden tutuyorlarsa artık, böyle de bir saçmalık. coulson hala vazgeçmedi, diğer olaylar bir yana bunu yürütecekler gibi.

.bir miktar sönük bir bölüm oldu işte, pek bir olay yok. fitz ve simmons bir şeyler halletmedi. sadece patlayan adamı süpürdüler, adamın nainsan olduğu daha önce fark edebilirlerdi, uçağın patlamasına ramak kaldı, iki saniye içinde adamı beyaz karantina odasına koyup uçaktan attılar. patlamalara karşı dayanıklı değil miydi o?

.bir de sonunda hayalet sürücüyü gösterdiler, spin-off mu geliyor dedim ama pek bir şey bulamadım. neydi o anlamadım.

--- spoiler ---