21 Ocak 2017

it's always sunny in philadelphia s12e02:

The Gang Goes to a Water Park

--- spoiler ---

.güzel bölümlerden biriydi. son kısımda bastım kahkahayı. frank ile charlie'nin tek başlarına takıldığı bölümler daha bir çılgın oluyor. tabii diğerlerini de kendilerine göre ayırıyorlar. dennis bu sefer tek başınaydı. dee ve mac birlikteydi.

.su parkına gitiler, ilk kaydırakta dee ve mac sıkıştı kaldı. çocuklar için olan bir kaydırakmış. görevliye laf atıp içeri daldılar ve takıldılar. üzerine veletler yığıldı. şişko çocuk gelişi zaten komikti, sonra suya çiş meselesi zaten baştan korktukları konuydu. üzerlerine işeyecekleri belliydi ama yine de iyidi.

.frank ve charlie tüm kaydırakları denediler. hatta kullanıma açılmamışı bile hafif bir suluyarak denediler. frank'in yandım anam diyerek atlayışı çok iyidi. önden de verdi gazı atladı. aids diye ön sıraya geçmişti, suya kanını boşaltınca ortalık dağılı, kop kop öldük.

.dennis tek başına kadın avına çıkmıştı. bir kadına yaklaştı. kızım var falan derken çat arkadan uyanık bir kız belirdi. 20 dolarını dolandırdı. sonra dennis kadını bırakıp kızın bu maharetine yöneldi. birlikte su parkını dolandırdılar, en son kız gitmeden de dennis'i güzelce dolandırdı. babalık duyguları kabardı herhalde ama sandığı kadar zeki biri olmamasına göndermeler falan hoştu. zaten dennis'in bu hallerine her türlü gülüyorum.

.mac'in mutlu sonuna da ayrıca güldüm. eleman su çeken yere götünü dayamaya gitti ve mutlu mesut bir poz vererek bölümü bitirdiler.

--- spoiler ---