4 Aralık 2016

the flash s03e08:

Invasion! 

--- spoiler ---

.allahını seversen the flash nedir bu bölüm? yetti bu kadar, naburama geldi. tamam bilim kurgudur saçmadır maçmadır da çok abarttılar. üç-dört diziyi ortak yapma fikri kimin aklından çıkmışsa daha da saçma olmuş.

.yetmemiş bir de bölüm bitişinde devamı arrowda diyor, ülen bütün serileri, seri seri izlemek zorunda mıyız? arrow'u zaten bırakmıştım. flash öylesine gidiyordu. hani rahatsız etmiyor. sevilen karakterler var ne bileyim. şimdi adamlar tüm spin-off'ları topladılar. sonra böyle yapacaklarmış.

.arrow'dan çıkmıştı hepsi aslında ama flash kulağı geçti anlaşılan. onda başlattılar bu hikayeyi devamını da arrow'a almışlar. oliver falan normalleşmiş mi? en son örgütün başına geçiyordu. dig maske takmış, süper kahraman mı olmuş?

.legends mıydı neydi ondan da tipleri getirdiler. insan hayret ediyor. ateşle oynayan salak falan nasıl süper kahraman olmuş. snart salağı kendini feda etmiş. yavrucum nedir bu ya? resmen dalga geçmişler bizle. çok üzüldük.

.yetti mi? yetmedi, üstüne supergirl'ü getirmişler. dizisinin notu 6.5 şu an, insan diziye sokmaya utanır bu puan ile. süpermen çakması olmasını geçtim. itici bir tip, özel efektler desen yerlerde. mal mal 3d çakmaları. her şey çirkin görünüyordu.

.her neyse neymiş efendim, uzaylılar gelmiş. daha önce de gelmişler. insanları incelemişler, bir sürü insan ölmüş. şimdi de istila etmek için gelmişler. ilkin başkanı kaçırdılar, sonra takımımız da flash'ın geçmişe yolculuğu yüzünden tartışıyordu. onun tantanası içinde olaylara koştular. muhteşem uzaylılar beyin kontrolü yaparak tüm takımın beynini kontrol etti. sadece flash ve arrow geride kalmıştı. 

.onlar iyi, diğerleri kötü şeklinde kapışırken mal zenci oğlan yardıma geldi. flash'ı falan kurtardı yine darbe yedi, öldü mü diye sevinirken supergirl ile beyin kontrol makinasına gidip patlattılar ve öylece olaylar tamam oldu derken, uzaylılar süper kahramanları bir bir ışınladılar. bir tek flash kaldı geriye. ha flash ya ondan herhalde. saçmalık bilader.

.ne diyeyim işte o kadar vaktimizi yedi flash efendi, şimdi uzaylı saçmalığı ile yazık ettiler. artık bu malların evrenine girmiyorum. hele hele sezon sonu flashpoint saçmalığını geri alacaklardır. o kadar insan, o kadar süper kahraman ülen bir daha geçmişe git de geçmişe gitmeye karar verdiğin anı değiştir falan diyemiyor mu? ilk seferde geçmişe hiç gitmezse gelecek de aynı olmaz mı? nedir bu kadar uğraştıkları? neymiş efendim her gidişte bir şeyleri kırarmışmış. işte anasını kurtarmaya karar verdiği o saçma geceye gidecek, salak zenci kızla konuşmadan sonra da geçmişe gitmesini engelleyecek. oldu da bitti işte. her neyse artık yeter bu kadar.

--- spoiler ---