3 Aralık 2016

supernatural s12e07:

Rock Never Dies

--- spoiler ---

.normalde bu dördünün olduğu bölümler çok daha güzel oluyordu. onlarla kıyaslayınca sönük geçti ama yine de güzeldi. özellikle müzik üzerine lafları pek beğendim. insanların aslında müziği dinlemeyip, tapacak bir şeyler araması. tanrının piyasada olmaması yüzünden saçma sapan tiplere tapınmaya başladıklarından dem vurdular, kim yazmışsa dialogları ellerine sağlık.

.hair rockçı abimizi çağıran veletler ile başladı bölüm. bir tane tüyü ile kendini iyileştirdi. sonra rock star olarak yapabileceklerini fark edip, eğlenmeye geçti. işte bu senaryo açısından biraz saçmaydı. koskoca lucifer bunu mu uygun gördü? babası yine kendisini bırakıp gitti diye içerlenmiş, adamın kaderi bu demek.

.bölüm sonunda da bedeni daha fazla dayanamadı, göklere çıktı. büyük plan falan yapmalıydı. cehennemi ve cenneti alabilecek güçte bir varlık rock star olarak bir avuç insanı öldürmeye çalışıyor, saçmaydı yani.

.bizimkiler de bu tipi sevenlerden bilgi kopartıp gizli konserinin nerde olacağını araştırmaya çalışıyorlar. topluca l.a.'e gidiyorlar. ona da gönderme yapmayı ihmal etmemişler. crowley'nin çok sevdiği bir şehirmiş, herkesler şöhret için ruhunu satmış.

.kayıt şirketinin başındaki yogacı zenci şişko ile muhabbetleri de fena değildi. adamı kalemle kendi kendini öldürttü. diğerleri bu durumu görüp mekanın adresini ekibe verdi. ekip gelince de bir şey yapamadı. hepsini dövdü, kalabalığı silahla korkuttular.

.kapıyı kapatamadı mı yani? koskoca lucifer, sammy tuttu kapıyı, hepsi kurtuldu. bizim dörtlü aralarında hesaplaştılar, biraz laflar ettiler. parmağımı şıklatarak sizi öldürebileceğimi fark etmiyor musunuz deyip de öldürmemesi de biraz can sıkıcı.

.öyle melek hikayesini dolgu gibi kullandılar, salak harflerin adamları konusuna uzaktan değindiler. bu sezonun konusu ve kötü adamı yok gibi, iki tane kötü adam var ama ikisi de hala belirsiz.

--- spoiler ---