18 Aralık 2016

shameless s02e05:

Father's Day 

--- spoiler ---

.aşırı sıkıntılı bir dizi bu. babasının mezarına işiyor. neymiş efendim orospu demiş. ülen orospusun işte. adam haklıydı. masanın altında oğlanları memnun ediyordu. öncesini bilemem, kızın yanında olmamıştır belki onu da bilemem ama yine de saçma yani.

.intihar eden adamın cesedi yeni bulundu. doğru düzgün kimse üzülmedi. gömdüler bitti. adam hakketten canına kıymış. kızcağız da biraz olsun üzülmedi.

.zaten bir de hamilelik meselesi var. lip'in dramına insan üzülüyor. salak bir tiple takılıyor. ne kadar güvenilir biriymiş ki bu? sonuç ne olacak? şu karen denen kızın değişimi, tipi falan insanı ayar ediyor. adamlar komik dizi diyor ama böyle karakterleri var.

.fiona desen ne yaptığı belli değil. zengin adamla takılıyor bu sefer. orospu muamelesi yapılıyor. kızıyor çıkıyor ama yapmaya devam ediyor. sonra şaşırtmaca olarak steve'i getiriyorlar. adamla birlikte görüyor. fiona'nın içi gidiyor ama öyle bir uğramıştım diyerek uzaklaşıyor. eh saçma biraz, biraz da üzücü.

.frank salağının başına büyük dertler gelecekti ama yine allah yardım etti. herhalde annesi üzülmesi diye karen frank hakkında kötü bir şey söylememiş. aslında olanı olduğu gibi anlatmış. küçük kızla ilişkiden yırttı. babasını öldürtmekten de yırttı sayılır ama bir yandan bunu araştıracaklarmış. bariz intihar işte uzatmasınlar.

.debbie hank oğlanı için kendini boyadı. yazık yazık işler peşinde. velet içki içiyor, diğer kız yüzüne bakmıyor diye üzülüyor. çiçeği buna veriyor ve bu seviniyor. ülen insanın içi parçalanıyor. hem ne alaka yani? daha kaç yaşında bunlar abicim?

.çocuklu çocuklar meselesinin de boku çıktı. birlikte takılıyorlar. muhabbetler zaten inanılmaz. neyse ki bir tek komşular mutlu. onda da kev oğlanı okuma yazma bilmiyormuş. gizlice onu öğrenmeye çalışırken veronica yakalıyor bunu ve ver elini fanteziler.

.gay oğlanın askerlik işleri var. abisi ile kavga tutuştular. kendi işini kendi halledecekmiş. lip zaten gelen geçenle kavga ediyor. ağzını burnunu kırdırıyor.

.koca bölümde bir tek mazeret uzmanı abimizin muhabbetine güldük. frank zaten komik bir insan değil. allah onu kahretsin diye izliyorum her bölümü. 

--- spoiler ---