16 Aralık 2016

shameless s02e04:

A Beautiful Mess

--- spoiler ---

.o kadar dram içersinde güldürdüler biraz olsun. fiona evli adamla takıldığı için kadın peşinde, onla uğraşıyor. frank takıntılı hatunun evden çıkmaması için götünü yırtıyor. deb sorumluluk almaktan kurdeşenler döküyor. lip karen evlenecek diye alarm durumunda, ian hala gay, carl da arkadaşıyla takılıyor işte.

.bölüm sonunda uçak tekerleği koymuşlar da ülen o tekerlek eve düşse de mahvolur ortalık. evde de duramaması lazım. kadını sıfırladılar resmen. bunca zaman bu kadar uğraştı, neyse ki frank bir bokluk çıkarmadı. pılını pırtısını toplamıştı. bu sefer tanrı yüzüne güldü, o da tanrısına teşekkür etti. komikti birazcık. uçak tekerleğini de sonradan yapıştırmışlar.

.karen hamile miymiş? e çocuk liptendir. bir sürü kişiyle takılıyor ama en çok liple takılıyordu. şimdi bunun dramını mı yaşatacaklar bizlere? lip'i bari üzmesinler diyeceğim ama en aktif karakter de o nerdeyse bilemedim artık.

.deb için bir parti yapalım dediler. pek bir şeye benzemedi. fiona partiye kalamadı. deb de gidip büyük kızlardan birini çağırmış. o da lip'e hastaymış. gece koşup odasına girdi 14 yaşındaki kız lip'e saldırıyor. bu nedir yav?

.zaten çocukları olan çocuklar geyiğini devam ettiriyorlar. şu tutucu kızcağız esas karakter oldu resmen. bir de ona zenci çocuklu velet buldular. o da kendi çapında komik sayılır.

.sevgili komşularımızın kafası rahat idi. barı almayacaklar mıydı? o iş ne oldu? devamlı eğleniyorlardı işte. frank ile parmak eğlencesi de komikti kısmi olarak.

.fiona steve'i yine aradı. bu şekilde tekrar geri getirecekler herhalde de bu sefer polis elemanla olayı ne olacak peki?

.evli adamla takılması meselesinde üzüldü mü kafayı mı yedi belli değil. adam gelip bunların evinde ikisinden de özür diledi. gereksiz bir dramdı hala uzatıyorlar. her önüne gelenle yatmayıverseler iyi olacak.

.karen ile evlenecek tipi de daldaşak ortalarda dolaştırıyorlar. lip'e her şeyim ortada neyi araştırıyorsun mesajı veriyor herhalde.

--- spoiler ---