12 Aralık 2016

shameless s02e02:

Summer Loving

--- spoiler ---

.çok yoruyor bu dizi insanı. bir şey olduğu da yok. ordan oraya koşturuyorlar devamlı. karman çorman bir aile. yetmiyor eve çinli oda kiralayıcısı alıyorlar. insan yetmiyor gibi yeni insan geliyor.

.frank kalp hastalığı olan bir kadın için uğraşmaya başladı. evlenmeyi falan mı düşünüyor? bir bağlantısını kuramadım. diğer kadını da iki dakikada unuttu. dışarda fazladan adım atıyor, gerçekleri öğrenecek frank'i bırakacak diye düşünüyor. bir konuşsaydı ya ilk önce? yazık kadının kalbini kıracak boş yere.

.kızı seks bağımlıları tipi ile yakınlaşıyor ve lip'in kalbini yine kırıyorlar. lip'in kalbini niye kırıyorlar lan? en temiz karakter o nerdeyse ama olaylara bak. insanı üzüyorlar. babasıyla barışmış gibi, en azından selamlaşıyor.

.fiona gece kulübünde çalışmaya devam ediyor. sarışın hatun ile orospuluk da yapacak bu gidişle. evli erkeklerle takılmıyormuş da birisini bulmuş gelmiş de öylesine muhabbet ediyorlar. kimse kimseyi kırmamak için böyle bir saçmalık yapıyormuş ama nerden baksan orospuluk, yakıştıramadım fionaya.

.deb, liam'ın elinin bezinde olmasından kıllanıp yatağını erkeklerin odasına taşıması hadisesi de yaşandı. bebekkenden itibaren sapıklar bunlar diye vurgulamak istemişler. evde zaten yere iğne düşmez. bir de kim nerde yatacak muhabbeti dönüyor. carl tipini karavanda yatıracaklarmış. olaylara gel.

.bunların yazı da çok pis arkadaş demekten kendimi alamıyorum. devamlı domuz gibi terliyor hepsi. çok sıkıntılı görüntüler. terli frank ve bu hasta kadın meselesini çok uzatacak gibi duruyorlar. 

.gayler aleminde çakışlar sürüyor. hapisten çıkan eleman markette güvenlik görevlisi oldu. şaka yapıyorlar kendi çaplarında işte. ian da okula hazırlanıyor, gayle çalışmaya devam ediyor. olaylar da olaylar işte.

.veronica ve yaşlı gezdirmesi de kendi çapında duygusaldı. yazık tipleri çimlere saldı pek mutlu oldular, dönüşte yaşlı adam öldü.

--- spoiler ---