10 Aralık 2016

shameless s02e01:

Summertime 

--- spoiler ---

.yaz sezonuna mı geçmişler? sıcaklar gelmiş. tüm diziyi fiona'nın kıçının üzerine kuralım demişler. tamam zaten öyleydi de biraz çaktırmadan yapıyorlardı. şimdi ikinci sezonun başlangıcı direkt abartı olmuş. bir de koşturmaya başlattılar kızı. hani o kadar çocuğa bakmaktan yoruluyordu?

.frank durduk yere başına bela aldı. hep öyleydi ama daha umursamaz, daha mal olmuş. zencinin teki polislerin ikinci elektro şokuna dayandığından bahsederken araya girip iddiaya tutuşuyor. ikinci elektro şoku kaldırırsan 10bin dolar diyor. adama veriyorlar şoku hakkaten de bir şey olmuyor. sonra da param nerde falan filan muhabbetleri.

.salak para bulmak için liam ile dilenirken, zencilerin arabasına denk geliyor. hop bunu alıyorlar. liam'ı rehin alıyorlar. sonra da işler karışıyor. gallagger'lar borçlarını öderlermiş. esrar ile ödüyorlar.

.esas olay daha geçen sezon fiona açık saçık garson iken buna bahşiş verdiklerinde ağlamamış mıydı? şimdi elleyen elleyene, artık açık alanda verişlere geçmiş. sarışın arkadaşıyla gruba da geçecekler. nasıl bir orospuluğa meyletmiş bu kadar? steve'den sonra kendini çok mu bozmuş?

.steve'e ne olmuş? intihar eden adamcağız nerde? onlardan haber vermediler. öyle boş beleş bitirdiler bölümü.

.lip dövüşlere mövüşlere katılmış. her işi yapıyor resmen. polis uyarı cihazı yapmışlar. saçma sapan işlere girişmişler. para kazanmaya başlamışlar herhalde ama yine de saçma.

.karen seks bağımlıları grubuna katılmış. adamın tekiyle seks yapmadan takılıyormuş. lip'le takılıp takılmadıkları belli değil.

.takıntılı teyzemiz adım adım dışarı çıkmaları artırmış. artık frank'e pek yemek yapmıyor. hepsi yaz modunda bir miktar bronzlaşmış.

.gay oğlan ian ve ilk sevgilisi saçma sapan devam ediyorlar. müslüman abimize çarşaflı gaylar geliyor. sonra adam çarşaf giyerek karısını terk ediyor. çok ağır eleştirmişler.

--- spoiler ---