7 Aralık 2016

shameless s01e11:

Daddyz Girl

--- spoiler ---

.hala üzülüyorum lan ben bu diziye. güldürmesi gerekmiyor muydu? çok nadiren gülümsetiyor ama ne bileyim halleri içimi kan ağlatıyor. bununla mı gülmemiz gerekiyordu? çok hüzünlü. nerden baksan çok hüzünlü.

.frank eline çiviyi bastı. sırf kendine zarar verip tazminat almak için bunu yapıyor. adamdaki kafaya gel. ilk gün itibariyle işte alkol alamamış olması gerek. nasıl dayandı peki o kadar saat? hani bunun için bölüm vardı. dayanamıyordu alkolsüz? kafasını işle mi meşgul etti? yoksa nasıl sakatlanacağıyla mı? kaydığı vakit zencinin bunu kapmasına güldüm biraz o kadar.

.lip ian'ın babasını arama konusunda ısrarcıydı. frank'ten kurtulması daha iyi bir yaşama kavuşması falan diye gittiler önce manyak büyükannelerine, kadın hapiste yatıyormuş. zaten daha ne beklersin? biraz saçma muhabbetten sonra amcalarının isimlerini aldılar. sıradan bakacaklardı. frank'in ikizi çıktı. sonra düzgün adama denk geldiler. ian hık demiş burnundan düşmüş ama korktu kaçtı. ailem sizsiniz diye de maval okudu. saçma sapan bir dayanışma işte. lip kafayı kullansın çıksın gitsin.

.steve'in başı belada. polis eleman çalıntı arabanın plakasından kendisine ulaştı. fiona'yı uyarmaya çalıştı. fiona bunu fark edip steve'i uyardı ama sonunda kardeşlerine verdiği arabayı kenara çektiler. bizim oğlanlar hapise mi gidecek? bir miktar sarsacaklar ya bakalım ne olacak?

.esas olay steve'i güzel pataklayıp ya haber etmeden bu şehirden gidersin ya da seni hapse tıktırırım şeklinde bir sarışın polis tehdidi idi. steve bu konuda ne yapacak? zaten fiona'ya gerçeği anlatamadı. bir sürü dram, beni üzüyor lan bunları hepsi. nasıl saçma bir komediymiş bu ki beni hüzünlendiriyor.

.bir de veli toplantısında sarışın bir kadın çıktı. tipi pek tanıdık. fiona'ya yakınlaşıp duruyor. üçlü falan yapacaklar herhalde. en azından kafalarındaki bu gibi, bir ahlaksız planı var ama ne kadar utanmazlar göreceğiz artık.

--- spoiler ---