6 Aralık 2016

humans s02e06:

Episode #2.6

--- spoiler ---

.iyiler hoşlar, hoşluklarına devam ediyorlar. mia da insan düşmanı hale geldi. aşk acısı çekince insan düşmanı oldu. hep birlikte erkekleri yok etsinler. öyle yapmazlar herhalde ama garip işte, ilginç olabilir bakalım saçmalamazlar ise.

.anita olarak ailesine geri dönmesi iyidi aslında. şimdi nereye gidecek. kafası karışacak diye düşünürken hala sevimli ailemize bağlı imiş. tuttu onlara geldi. anita olduğunu gördüklerinde kızlarını aradılar. bir kod ile eski hale getirdi. bölüm sonunda kızın kodu tamamlamasından da dem vurdular. tüm sentetikleri canlandıracaklar mı yani? bu kadar mühim şeyi kızcağız yaptı ve onun elinde, o biraz çok oldu sanki.

.diğer tarafta trinity hala leo'yu arıyor. onun vasıtası ile kızına beden bulacak. şirketin başındaki eleman da bilinçli velet üretip bunu piyasaya sürmek istiyor. geçen bölüm buldukları çocuk bunlardan bir tanesi imiş. kayıp çocuğu dedektif hatun evlat edindi resmen.

.oradan da güzel bir hikaye çıkar aslında ama bakalım nereye gidecek mesele. bu veletlere bilinci nereden buldular? nasıl yaptılar? orası belli değil. trinity'nin çalışmalarını uyarlıyormış ama belki sadece uyananları toparlıyorlardır.

.niska kaçaklarda, gören sentetik onu bildirmek zorunda kalmış. sentetikleri güvenlik kamerası gibi kullanıyorlar. bundan da güzel hikaye çıkar aslında. şimdi sadece katil sentetik için bunu düşünmüşler. lezbiyen sevgilisine koştu gitti. sanki oraya bakmaları akıllarına gelmez.

.odi hayatının anlamını arıyor, öte dünya hakkında pederden yardım aldı. tepkisi falan harikaydı ama dışarı çıkmaya korkuyormuş. bu yavrucağıza bilinç vererek kötülük yapmış oldular sanki.

.kendini sentetik zanneden velet için ailesi alarmde, babası ortalığı karıştırarak geçici bir çözüm buldu ama ortalığı temizleyen odi'den sonra kızcağız tekrar sentetik haline döndü. abisi, arkadaşı sentetikmiş gibi davranan kızdan yardım istedi. bakalım ne konular dönecek buradan, bu da ilginç kendi çapında.

.max leo'ya ulaşmaya çalıştı. araya hester girdi. biraz üzdü max oğlanını, ne güzel kuşlar böcekler mevsimine girmişler. terk edimiş bir tren istasyonu kurmuş. bilinçlenenler için sığınak olacak diyor. keşke tüm sentetikler bu max gibi olsa.

--- spoiler ---