8 Aralık 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s04e08:

The Laws of Inferno Dynamics 

--- spoiler ---

.güzel bölümdü de şimdi yine may'in başına bir hal mi gelmiş? aida'yı kötü yapmayın len dediydim. geri çekerler herhalde bu olaydan sonra. darkhold ile karşı karşıya kalıp da iyi olan çıkmış mı? biraz gözetim altında tutsalar iyimiş. kadının planı yine insan yaratmakmış, daha doğrusu insansı robot. may'in yerine robot koymuş.

.eli salağının da planı buydu aslında canlı yaratmak istiyordu. darkhold kendi çapında bir uzaylı istilası kitabı gibi, kullanan içindeki bilgilerle sıfırdan canlı yaratmalara girişiyor. o açıtan pek ilginç ama nereye bağlayacakları belli değil.

.yine günü kurtardılar, direktör de olaylara daldı. tam bir ekip oldular. daisy yeni ajan kimliği ile basının ortasına iniş yaptı. kelimenin tam anlamıyla yaptı bunu da neyse ki direktör hazırmış meseleye. önceki olaylar gizli ajanlık imiş, mecburi işlermiş. şimdi ajan olarak işine devam edecek şekilde tasarladılar.

.yeni nainsan ve senatörün pisliği ile uğraşmadılar, sadece üzerine muhabbetleri döndü. esas kötü o olacak derken şimdi aida geldi. eli salağı ile hayalet sürücü de aslında hallolmadı, sadece diğer tarafa geçtiler. bakalım ne çıkartacaklar buralardan.

.yoktan madde var etmeme meselesinde yine fitz günü kurtardı aslında. yaptığı her şeyi diğer boyuttan çalarak yapıyormuş. baktığın zaman güzel teori oldu. eli'ın muhabbeti de güzeldi. hayalet sürücü biraz geri planda kaldı. iki tane karbon parçası koskoca hayalet sürücüyü nasıl geri tuttu?

.en sonunda amcasını harcamak için zinciri geri bıraktı ve birlikte kayboldular. bir şekilde geri gelecekleri belli. eli geri gelir mi? yoksa sadece hayalet sürücü mü kurtulur? göreceğiz.

.aida kendisini kurşunun önüne atınca, bu kötülerden olmamış diye sevindiydim. aklında ne var acaba? yine de üzüldüm, kötü olmasa iyidi.

.ha yoyo ile mack arasındaki muhabbet de hafif baydı. sonunda kızı öptü, diğerleri o kadar gelişmişlik içinde yine o insani gülüşü attılar.

--- spoiler ---