20 Kasım 2016

the flash s03e06:

Shade 

--- spoiler ---

.şu zenci oğlanı hala gündemde tutuyorlar, sonunda gitti yine hızcı oldu başımıza. yetmedi hız tanrısını getirdiler. alchemy salağı da yeni gelen ingiliz elemandır diyorum. o piyasada yokken hesaplaşma yaşadılar. bu farklılaşmış dünyadaki iki önemli olay. bakalım ne çıkacak tabii büyük saçmalayacaklar yine orası belli.

.yok efendim bana güvenmiyorsunuz da barry'e güveniyorsunuz. böyle salak saçma işlerle başladılar. sonra elemanı kapattılar ama bir şeye yaramadı. yem olarak kullandılar güya ama bu kadar güçlü adama sadece polis takviyesi ile gidiyorlar, şaka mı len bu? nedir yani?

.adam iki dakikada yamulttu bunları, üstüne tanrıymış. böyle salak saçma bir 3d modelleme ile hız tanrısı getirmişler. yanında flash yavaş kalıyor. öyle söyleyeyim. 

.h.g. aşırı konuşuyor, değerini ispatlayacaktı ama hala bir şey yaptığı yok bana göre. bir tane kalem varmış. yüzünü değiştiriyormuş. katil olan adam suratını almış da onla dışarı çıkamazmış da hemen bir şeyler buluyorlar. dünya 19 imiş de şuymuş buymuş. bilim kurgu sever olarak beni üzüyorlar, aşırı saçma.

.dedektif babamız, savcı kadın ile filme gider. yanında h.g. çok konuşur ama gölge adam gelir. hepsini alchemy kontrol eder gibi, tesadüf olamaz derler. flash gelir günü kurtarır.

.bir de caitln'in dramı var. başına gelenleri herkeslerden saklarken cisco'ya söyler. o da dayanamaz herkese söyler. üstüne ilk görüsündeki kavgalarını saklar, sonra söyler. böyle saçmalamaya devam ederler. gücünü kullanmaması gerekiyor ama her seferinde elini dondurmadan özel gücünü söylemiyor. sanki sözüne inanmayacaklarda iki dakika dondurayım diyor. saçma işte. çok saçma.

--- spoiler ---