21 Kasım 2016

american horror story s06e10:

Chapter 10 

--- spoiler ---

.sıçıp batırıp bıraktılar, böyle alın size korkulu reality show diye elimize verdiler. adamlar bokunu çıkardı, yetmedi şımardı. dünyanın en çok izlenen show'u diye girdiler. röportaj falan yapıyorlar. 

.ilkin hepsi program mı yapacaklar dedim? onun yerine geçmiş görüntüleri göstermişler. eh tamam mamam dedik, adamlar habercilik meselelerine geçti. zenci kadın kocasını öldürmüş de bunu itiraf etmiş de onun reality show'una geçtiler.

.hepsi ölmüş geride bir tek bu kadın kalmış, bir miktar saçma yani. üstüne dava görüntüleri, kızının ifadesi derken yuh artık dedirttiler. kadın uyuşturucu etkisindeymiş de çocuğun hayali arkadaşları varmış, şöyleymiş böyleymiş. juriden birini konuşturuyorlar, hayalet hikayesi yüzünden suçlu bulamazdık diyor. saçma bilader, saçma işte.

.sonra kadını buldukları vakit buna saldıran sarışını başka rolde görüyoruz. kendi çocuğunu öldürmüş meselesi çok tanıdık geldi ama hangisiydi. kadın bütün american horror story sezonlarında oynamış gibi görünüyor. bilemedim artık, bu bölümde özel program yapıyor, zenci kadını ağırlıyor. çocuğunu niye kaçırdın diyor? çocuk yine kayıpmış. sonra geliyor yamyamlardan biri öldürüyor herkesi, bunun kafasına patlatıyor. tam zenciyi öldürecek, öldürüyorlar. 

.saçma işte daha saçma olamaz, yetmiyor başka bir reality show'a geçiyorlar. resmen reality çöplüğü, göndermelerini kabul ediyoruz ama boku çıktıktan sonra ne alaka? hepsini özel konuşturmuşlar. sunucular, programcılar, acayip olmuşlar.

.hayalet avcısı kıvamında tipler, malum evde araştırmaya giriyorlar. zenci de pat ortaya çıkıyor. kaçın maçın demeye gelmeden hepsini iki saniyede öldürüyorlar. aslında sezonun ilk yarısının hızlandırılmış versiyonu ile bitiriyorlar.

.evi yakıyorlar, polisler geliyor. böyle bir final yapalım demişler. son kısmında da haberlerin canlı yayınlarına giriyoruz artık. sonuçta veledi için kendini feda ediyor. ruh arkadaşı ile takılmasın diye kendini öldürttürüyor ve sonsuza kadar burada kalıyor. kız da kızıl ay olduğu vakit gelip anasını görecek. böyle de bir hikaye bitişi yapalım demişler, hiç olmamış.

--- spoiler ---