6 Kasım 2016

american horror story s06e08:

Chapter 8

--- spoiler ---

.iyice bokunu çıkardılar, ilk zamanlar güzel geriyorlardı. tv programı olarak çektileri bile bu görüntülerinden daha iyidi. zaten bu kameranın filmin içine koyma meselesi iyi yapılmazsa germekten ötürü sadece mide bulandırıyor, o da kamera sallanmasından işte, başka bir şey olmuyor.

.şimdi adamar herkeslerde kamera, bir tarafta yamyamlara düşmüş tipler. bir tarafta evde mahsur kalmış tipler. onlardan kimler ölecek diye bekledik.

.ilk kocasını öldürmüş kadın kendini kesti, tabii orada burada yaratıklar fırladı. zenci ile kaçtılar. nasıl kurtulacaklar derken bir odaya sığındılar, niye kimse kapıyı kıramadı? derken kadın ne yaptım ben diye öldürdü kendini, şaka gibiydi. yamyamlardan kurtulanlar adamı öyle görünce inanmayıp kapının önüne koydu. pat diye onu da öldürdüler, bu daha da saçmaydı.

.yamyamların elindeki polis zenci kadın da saçmaydı. şimdi adam mal mı? elini neden çözdü? çözdüğü an adamı yamulttu ve öldürdü. erkek aklı diyeceksin ama değil yani elini çözmesine ne gerek vardı? hem bu yemeğini pisletmek gibi olmuyor mu ülen? nasıl midesiz adamlarmışsınız böyle.

.yamyamlık meselesini çok uzatmadılar, en azından tutup yemelerini göstermediler. diş çekimi yapmaları bile feciydi. ilk diş çekiminde sandalye kırıldı, zenci kadınlardan bir tanesi kaçtı ama muhtemelen ölür, diğer çekimde sarışın kadının dişi gitti, diğer polis zenci gelip kadını kurtardı.

.bu tipler de manyağa bağladı. kurtulan yamyamın beynini ezdi. sarışın kadın yaşlı yamyam kadının başını ezdi, polis zenci de adamın beynini deşti. ama asıl önemlisi kocasının cinayetini itiraf etmişti. görüntüleri almalıyız dedi ama malcaydı çünkü zaten onların başını ezdik görüntüleri almalıyız dediği de kameraya kaydediliyordu. muhtemelen kocasının cinayeti meselesiydi, bakalım artık iki bölüme bu boku yiyeceklerse çok bayar.

.en sonda domuz maskesiyle adam geldi. herhalde yapım şirketinden göndertmişler, korkut şunları demişler. neyse ki ölecek başka bir et geldi, iki bölüme adam kalmadıydı.

--- spoiler ---