29 Ekim 2016

american horror story s06e07:

Chapter 7 

--- spoiler ---

.aslında güzel bölümdü ama fazla geldi bana. bir kere olayları fazla hızlı ele almışlar, esas tipler şakır şakır öldü. kafalar yarılıyor, bağırsaklar dışarlara fışkırıyor. yerinde yapsalar daha etkili olurmuş ama böyle tercih etmişler. bu kadar insan ölünce geriye kim kaldı şimdi?

.en etkili sahnesi, şu zencinin kendisinin (oyuncusu değil) gidip cadı tipe aşık olmasıydı. kadın da yaşlı döküntü bir şey, lady gaga falan değil tabii. bunu gören karısı adamın kafasını parçaladı. walking dead'e mi özenmişler nedir? biraz fazla bir tepki ama etkili bir tepkiydi, sonra salya sümük kaldı. kameralar var diye teslim olmalısın dedi diğer eleman. garip yani.

.kasap teyzemizin ölümü garipti, diğerleri beklemedi bile. şak kafayı ikiye ayırdı. kadın zaten ekibin çoğunu öldürdü. kanlı ay ile diğerleri gelmiş oldu, eve gelince de kadını öldürdüler, kafayı yemesi iyidi ama ne bileyim çok abartıydı. mermi yedi, çıkardı kendi kendine, öyle ölmeyen allah öldürmedi.

.yamyam tiplerin film şekli de daha güzeldi, şimdi yine aynı şeyler oluyor. gerçekte kız kardeş olan tipin bacağını yediler sanki, yemeden önce yağlamalarına ben güldüm, aslında güldürmek istememiş olmalılar ama komikti bir bakıma.

.programdaki esas kadını oynayan tip, devamlı ağladı sızladı kafa ağrıttı. sevgilisi sarışın oğlanı ağaçta asılıyken buldu. film çekmeye gitmiştir diye seviniyordu. ağlamaları durdurak bilmedi kafa ağrıttı.

.beşinci bölümde şaşırttılar da yedinci bölümde bir miktar saçmaladılar, nereye gideceği belli değil. kalan üç bölümde ne yapacaklar? hele bu kadar adam öldükten sonra ne olacak?

.ha bu arada bu mal gözlüklü zenci ne diye geldi, hadi diğerlerinin neden geldiği belli diyorduk, onun nedenini de iyi tanımlamış oldular, eh işte.

--- spoiler ---