6 Eylül 2016

fear the walking dead s02e10:

Do Not Disturb

--- spoiler ---

.parça pinçik hikaye devam ediyor. bu bölüm nick'i göremedik. onun hikayeyi ayrı, geri kalan hikayeyi ayrı mı yapacaklar? bu salaklar neden birbirlerinden ayrıldı bu kadar? şu salak katil oğlanı takip etmen için neden yaptı bunu? tamam evlat da işte katili var şusu var busu var. elemanın her hareketi problemli. şimdi kanka buldu diye deli oldu.

.tamam insan gerek, tutup o evde babası ile yaşasalr ne olur? onun da bir manası yok ama şak diye katil olmak da garip geliyor insana. hem daha dün tanıştığın elemanlara nasıl güveniyorsun hemen? o da pek saçma. işte ikilem olsun diye sallamışlar bir hikaye.

.otelde kalan tiplerde de bir numara yoktu. vakti zamanında otelde düğün varmış. gelinin babası kalp krizi geçirmiş ve zombi olmuş, gelini yemiş. bunu anlatıyorlar bize. madison salağı ve strand salağı da ölmemiş. o hengameden nasıl kurtulmuşlar peki?

.otel görevlisi konuları otele kapatmış, zombileri odalara kapatıyormuş. yeğeni midir nedir? bir tipi rehin almışlar ve anahtarı istiyorlar. bu olay da pek gereksizdi. anahtarı verdiler ama zombileri üstlerine açtılar, insanlar birbirini yiyor. kıyamet senaryosunda bu bana bir hayli aptalca geliyor ama mutlak oluyor. belki gerçekçidir ama ne bileyim bu kadar da sık olmaz herhalde.

.bu kız kelebek kullanmayı ne ara öğrenmişti? ne ara bu kadar usta zombi avcısı oldular. daha dün gemide saçmalıyorlardı. gemiye ne oldu? dizinin nereye gideceği belli değil, öyle allaha emanet gidiyor işte.

.yine de bir yere kadar gerginliği fena değildi. hikayelerin kırılma noktalarını aynı anda basalım demişler, o fena olmadı bir tek.

--- spoiler ---