4 Ağustos 2016

Outcast s01e03:

All Alone Now

--- spoiler ---

.diğerlerine göre akıcıydı. yeni bir şeytan çıkardılar. aralarındaki olayları kimse bilmiyor. peder zaten bilgisiz ve güçsüz. bölüm başında elemanın teki en iyi arkadaşının karısını parçalayarak beceriyor ve bölüm başlıyor.

.adam soğuk terler döküyor, bir haller geliyor. sonra ona iyilikten başka bir şey yapmamış insanların hayatını mahvediyor. bunu da isa'nın öğretilerine, dürüstlüğe, kıskançlığa ve cesarete bağlıyorlar.

.güzel laflar oldu en azından, dalga geçmesi iyidi. pederin şüpheleri fena değildi. zaten ailesi ile problemleri var düşen fotoğrafı yağmur altında bile aradı. ailesi ile problemi olmayan yok gibi. dizi aile dramı dizisi gibi, şeytanlar da çeşnisi işte.

.data abimiz, siyah kan kustu. siyah kan çıkaran şeytandır, bu da böyle biline. kendisi olayları çekip çeviren ya da gözlemleyen bir şeytan olabilir. outcast'in olayı hep dışlanması imiş. çevresindeki insanların zarar görmesi imiş. arkadaşsız olması imiş. bildiğin hepimiz outcast'iz kanımızla bir şeytan çıkarma denesek mi ne yapsak?

.bu durumdan kurtulmak için şeytan ile işbirliği yapacaktı, sonra geri döndü gitti. o ara peder daha çok uğraşmaya başladı. derken elini parçalayıp kurtuldu. pederi yakaladı öldürecekti ama diğerleri yetişti. yine arbede ve derken bizim elemanın kanı aktı.

.akan kan ağzına geldi, siyah kanlar fışkırdı ama adam daha fazla istedi. resmen etki etmedi mi nedir? güçlü şeytan mıymış? yoksa adam çok kötü olduğunda mı yamulmuş? normal insandan şeytani insana geçiş aşamasını aslında bir nevi hastalık ve aydınlanma gibi yaptılar, tabii canım diyerek ayağa kalktı ve kadını haşat etti.

.sonundaki müzik hoştu, şişko polisin kendi çapında araştırma yapması ve köpekle karşılaşması da iyidi. yatak odalarına da girdik ama onun da nedeni en iyi karakterlerinden biri olarak görünen kadının bile içinde günahlar var imiş. eski sevgilisi midir? başının belası mıdır? sapığı mıdır nedir? bir elemanı gördü. kaldığı otel odasına kadar girdi. sonra kocası üstündeyken onun suratını gördü. bir bu eksikti, o da tam oldu. bakalım bakalım artık.

--- spoiler ---