7 Temmuz 2016

limitless s01e09:

Headquarters!

--- spoiler ---

.bu nedir yahu? böyle salak saçma bölüm mü olur? insanı asabını bozuyorlar. konuları bitirmişler, şimdi eleman durduk yere en çok aranan 10 kişiyi yakalayacağız diye ekip kuruyor. komik sanıyor kendini herhalde.

.olayları da komik yapalım demişler ama çok az gülümsetebildiler, insan polisiye dizisini böyle komediye çevirir mi? hadi polisiyeden sıkıldık, kafa kullanma dizisi olacaktı ne alaka oldu?

.tek garip yani hapı adamın tekine vermeleri idi. karısının cinayeti yüzünden suçlanmış. masum imiş. hapishaneden kaçmış ve katili aramış. hapla birlikte dokunduğu suratın heykelini falan yaptı ve adamı buldular. adam da zaten tetikçinin tekiymiş, müebbet yemiş, ekmek karşılığında itiraf etti. cezasına nasıl bir etkisi olmuyor? bir tane daha insanı öldürmenin nasıl bir sonucu olmaz, orası da saçmaydı.

.neyse on tanenin hepsini yakalayamadılar. ike ile mike muhabbeti komik sayılırdı da ne bileyim birini durduk yere kutuplara doğru gönderdiler, diperini kosta rika'ya falan derken sonuçlarını bile anlamadan bölümü bitirdiler. böyle fbi mi olur? şaka gibiler. şaka desen komik değiller, gerçek desen gerçek değiller.

.yazık etmişler güzelim diziye, git gide soğuyor insan, genel konudaki hap ile ilgili gelişmeler konusunda insan bir şeyler yapar. onu yapmak yerine geyiğe bağlıyorlar. yazık günah yemin ederim.

.şimdi babası trip attı, bana yalan söylüyorsun diye eşyalarını geldi verdi falan. ne olursa olsun gerçeği söyle dedi. haptan bahsetmeye başladı. ailene bahsedersen kötü olur demişti, herhalde hikayeyi o tarafa yönlendirecekler ama daha seyrek izlenir artık, baydı iyice.

--- spoiler ---