4 Temmuz 2016

limitless s01e07:

Brian Finch's Black Op

--- spoiler ---

.iyice bokunu çıkardılar, hele kameralara konuşmanın abartısı artık. baştan sona kameraya konuştu, yetmedi sonunda dizi bitti kapatsanıza diyor itoğluit. sen kimsin lan? kimsin de bizim kapatıp kapatmayacağımızı söylüyorsun. şaka mısın? şakaları bu seviyeye getirmeseler iyidi.

.çok zorlama olmuş, bir de nzt etkisinde iken farklı karakterlerde kendisini görmesi yetmediği gibi debra'yı da görmeye başladı. böyle giydirmesen iyidi falan diyor, yine şakalar komiklikler.

.neymiş efendim cia bunun süperliği hakkında bilgi edinmiş ve bir operasyonda kullanmak istemiş. almışlar götürmüşler bu malı, operasyon başındaki zenci alphas'tan hatırladığımız tip idi. elemanlar çeçen bir terörist dedikleri ama özünde kazık attıkları bir tane adamın kellesi peşindeymiş.

.diğer tarafta fbi ortalığı ayağa kaldırdı ancak bunu bulabildi. bir tane de görüşme ayarlayabildi. orada brian salağı yerini gizlice söylemiş oldu. başka da bir şey olmadı.

.hapın etkisinde elemanlara yardım etti, geyiklerin eksikliğinden çeçen tipin kaldığı yeri buldu. sonra işler gelişti. zenciyi vurdular öldürdüler. kalan ikisi arasında parayı paylaşacakmış. bizim zeki oğlan da süper zeki bir plan ile hepsini öldürttü. birini diğerine, kalanı çeçene falan derken öyle bittiler. 

.son hap zehirli alma dedi, adam niyeyse aldı. kafa güzel şekilde okul otobüsüne bindi, salakça ve gereksizce devam ettiler. brian'ı tarif ettikleri yerde buldular, olaylardan hiç etkilenmemiş, karşısında insan boğazı kesilmemiş gibiydi.

.debra onu çok merak etti, salak saçma yakınlaşmalara devam ediyorlar sanki. fbi direktörü ile buluşacaktı? bir şey olmadı. babasının hikayesi hakkında bir şey demediler. irtibat kurdukları adamı bombalamışlardı. haberleri bile olmadı. öyle salak saçma bir bölümdü işte.

--- spoiler ---