1 Temmuz 2016

limitless s01e06:

Side Effects May Include... 

--- spoiler ---

.bir miktar genel hikayeyi güzel işlediler ama bu senatör iyi midir? kötü müdür? hala karışık. dünyayı değiştirmeye niyet etmiş. açlığa çare bulmuş ama metodlarında sıkıntı var gibi. en son adamı bombaladı, öldü gitti. onun bilgisi olmadan yapmıyordur herhalde. brian salağını da az daha gebertiyordu. yan etkiler falan derken kıpırdayamaz hale geldi.

.filmde falan iyi bir tipti, nzt yüzünden mi bu kadar kafayı yedi? ortak olabiliriz dedi. güya hepsi bir testmiş ve testi geçmiş, aşıyı da almış. bir miktar salakçaydı. hem o kadar olay içinde neyin testi.

.adama zaman lazım, hepsi bir şey istiyor. dönüyor dolaşıyor yine nzt alıyor. suratından ölüyor gibi görünüyor ama kimse demiyor yan etki mi başladı falan filan?

.senatör başkan olacak imiş, insanların tüm besin ihtiyacını karşılayan ve süper dayanıklı, aynı zamanda her tarafta üretilebilir pirinç için bunu yapması gerekiyormuş. brian salağı da ortağı olacakmış. onun gibiler destek olursa olurmuş. sanki güzellik yarışmsı da dünyadaki açlığı ortadan kaldırırım falan demiş gibi. tabii sihirli deyneği de haplar falan filan.

.daha iyisi olabilir ama akıcıydı işte. zaten senatörün sadece böyle bir planla gelmediği de açık devamında neye bağlayacaklar? bu salak brian gösteriş yapmaktan öte meselenin kökü için şu ek hapları falan kullanıp araştırma falan yapmalıydı ama hala işte polisiyeler ile takılıyorlar.

.naz denen fbi amiri de iyilerdenmiş. dosyayı saklamış çünkü göstermeye yetkisi yokmuş. yasal yoldan göstermek için debra'nın terfi etmesi gerekiyormuş ondan dolayı bu tatbikat için uğraşmış falan filan olmuş. fbi direktörü ile görüşmeye falan gitmedi ama bakalım nereye varacak o hikaye.

.zaten babasını ilaç öldürmemiş, başka biri öldürmüş. senatör öldürmüş gibi gösterdiler ama altında istedikleri gizemi koyabilirler. henüz bir yere vardığı yok, güzel yere götürmeleri umudu izlettiriyor işte.

--- spoiler ---