27 Temmuz 2016

dark matter s02e03:

I've Seen the Other Side of You 

--- spoiler ---

.kendi kendilerine uğraşmaya devam ediyorlar. şimdi pat diye eski hafızalarına geri döndüler, bilgisayar olsa bozulur. adamların beyinleri yanmıyor. dizinin hikayesinin öncesi anılara dönmüş bulundular. pat diye kötü oldular, insanı insan yapan anılarıymış. onu da göstermiş oldular sağolsunlar.

.başımız ağrıyor ile başlayan süreç android'in link araması ile ilgiliymiş de benim anlamadığım ne alaka yani insana bağlanmak nedir? android'in onarılma meselesinden pat diye buraya geldiler.

.ikinin nanitleri beynini korumaz mıydı? beş numaraya kaldı olaylar, anılarına daldı. en kötü anısında onu dövecek iken arkadaşlık eli uzattı ve böylece link koptu ve kurtuldular. böyle de bir hikaye yazalım demişler sağolsunlar.

.yeni gelen mürettabatın başındaki tip beş'i satan kişiymiş. gemiyi ellerine götürüyor gibi, bu kızda da ne varsa artık dizi tamamen onun üstüne yapılmış gibi. altıyı falan komple unuttular, adam yarası ile kaldı öyle.

.gemideki doktor da bir işe yaramıyor gibi. doğru düzgün bir ameliyat hane yapsınlar, bir sürü vurulacaklardır.

.vurulmak demişken uzay çağında ateşli silahlar ve uzay gemisi içinde bunları ateşleme gibi süper ötesi bir senaryonun da olduğunu söylemem lazım. tabii adamların mekan kurşun geçirmezdir, sıkıyorlardır.

.tam yeni gelenleri uzaya postalayacaklardı ki kurtuldular, başlarına bela olacaklar. olsunlar bakalım hikaye zaten mürettabat hikayesi oldu. salak saçma gezegen gösteremeyip bir yerlere konmalarından iyidir.

--- spoiler ---