4 Haziran 2016

The Originals s03e19:

No More Heartbreaks

--- spoiler ---

.cami'yi öldürdüler. böyle deyince müslümanlar ayağa kalkacak gibi oluyor ama işte kadının isminin kısaltması. ölen tekrar ölmez? yok lan bu o dizi değil. ölen lütfen ölü kalsın demek lazım buna. kol gibi geri getirmesinler. o da şimdi laf sokmak gibi oldu. isimleri komikmiş hakkaten.

.geri dönen kol'u boşuna geri getirmemişler. davina'yı yesin diye geri getirmişler. bölüm sonunda davina'yı yedi de ama ölmedi bence, en azından bir bölümde iki esas karakteri öldürmezler diyorum.

.zaten cami'yi ilkin öldürmüşlerdi güya sonra vampir kanı içirildiği ortaya çıktı, hop geri geldi. şimdi süper güçlü atalar destekli lucien ısırığına maruz kaldı ve resmen bölümü hatuna veda olarak tasarlamışlar işte, ölü olarak kalmazsa yazık olur. boku çıkar, zaten sevmezdim de, ölü kalsın lütfen diyorum.

.yine de dağ gibi adamı, klaus'u ağlattılar. aklına girdi. ilk tanıştığı mekanlara gitti. böyle büyük büyük laflar, hüzünlü anlar. dramın dibine vurdular. artık acı yok, artık huzur var şeklinde bir veda cümleleri ile öldü gitti hatun. iyi oldu aslında hele ölüm korkusu tarifi falan pek güzeldi ama geri gelir diye çekimser kaldım. gelmezse pek iyi.

.bunun yanında davina lucien ile yüzleşti, onu öldürmedi. mesele ataların onu öldürmesi için kol'u göndermesi imiş. bu atalar niye bu kadar takmışlar, lucien ile neyi başarmayı amaçlıyorlar? insan anlamıyor. göreceğiz bakalım çok kalmadı.

.ısırığının tedavisi yokmuş, hope'u bile denediler ama olmadı. olmamasına sevindim ama gerçekten aradılar mı? mutlak bir şeyler vardır. bunun olmayacağını lucien pek keyifli anlatıyordu ama kanını almışlar ve onu öldürme yolunu bununla bulacaklarmış.

.şimdi atalar büyüyü engelliyorsa nasıl bulacaklar? her defasında büyülü bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar. atalar bu kadar güçlü ise anlaşma yapmayı deneseler ya, nedir bu olanlar? doğru düzgün stratejik bile yaklaşamıyorlar.

--- spoiler ---