10 Haziran 2016

the flash s02e21:

The Runaway Dinosaur

--- spoiler ---

.adamlar hız gücünü konuşturttular. bu kadar da olmaz, uçtular iyice. bir nevi tanrı gibi. neymiş efendim anasının ölümünü affedememiş, kabullenememiş. bunu yaptığı vakit hız gücünü ona verip evrenlerine yollayacaklar imiş. bunu yapamadığı vakit de hız gücü olmayacak imiş.

.allahın hikmeti tam da bütün muhabbetler. bir tane teneke kafalı zombinin bunları köşeye sıkıştırdığı zaman bitti. saçmaydı, gereksizdi. aksiyona falan hiç gerekyoktu. madem hız gücünü konuşturtacaklar. ağzımızın tadıyla dramını yapsalardı.

.anasının okuduğu dinozor hikayesini okumalar, devamlı bir gözyaşı falan öyle geldi geçti bölüm. bir de iki tane mal ergen veledin sağlığı meselesi vardı. parçacık hızlandırıcıdan sonra ikisinde de henüz güç tespit edilemedi ama ortaya çıkacaktır, şimdi öyle kulak üstü yattılar. gereksiz tipler işte.

.zenci kız ile yakınlaşmalar devam ediyor. sanki o çağırmasa gelmeyecekti? cisco'nun hakkını yediler. şu dizide tek dişe dokunur karakter o, lafları tek iyi olan o. wells ile son konuşmaları pek uyumluydu ama onu da öylesine yapmışlar gibi, neyse geldi geçti. sezon sonu gümbürtüye gidiyor.

.çünkü tüm bunlar olurken zoom öyle kendi başına takılıyor. meta ordusunu kurmuş, caitln'e gidersen yamulturum diyor ama kendi tercihine falan bırakıyor. tüm sezon avladıkları meta insandan fazlası var. saçmalık yani, bundan çıkış yok gibi. hızına koyayım yani, olacak iş değil.

--- spoiler ---